عصرنفت خدا چیکارت نکنه که نذاشتی ختلان هم مدیرعامل پتروشیمی بشه. ایکاش حکمش رو میزد تا معلوم بشه این جوانگرایی معنیش چیه و چرا اصرار دارن جوانگرایی کنن
من با رتبه تک رقمی کنکور سراسری و تنها به دلیل استخدام قانونی قید تحصیل در شریف و تهران رو زدم و راهی دانشگاه نفت در خوزستان شدم و بهترین سالهای عمرم رو در بدترین شرایط برای این هدف صرف کردم و با معدل خوب و در چارچوب گروه الف فارغ التحصیل شدم و اکنون 2سال است بدلیل دستور مستقیم وزیر نفت و بصورت غیرقانونی جلوی استخدامم گرفته شده ولی در عین ناباوی شخصی با رشته غیرمرتبط و فاقد سابقه و تنها بعلت رابطه شاگردی با جناب وزیر به اینچنین پستی میرسد که شاید حتی در آرزوهای یک کارمند رسمی با 20سال سابقه هم نباشد چه برسددبه چنین فرد بدون سابقه ای!
بنظر بنده حقیر این کار تنها مفهومی که ندارد جوانگراییست و مصداق بارز «رانت» است چیزی که وزیر نفت در مخالفتش سخنران قهاریست ولی در عمل چرخشی 180 درجه دارد کاش خبرنگار چشم و دل سیری پیدا میشد و این صحبتها را به آقای وزیر میگفت و پاسخشان را منتشر میکرد کاش....
تاریخ ایران مکرر از این اشتباهات زشت و مضحک است. اما اینجا کسی نه تاریخ می داند. نه تاریخ می خواند. نه تاریخ گوش می دهد. نه تاریخ می بیند. مجلس با تایید مجدد زنگنه نشان داد هیچگونه اطلاع علمی از عملکرد وزیر نفت نمی داند. کودکی که حتی تفاوت لیسانس و خاکبرداری را نمی دانست. امروز می شود معاون وزیر نفت. مثلا مقایسه کنید با وزیر امور خارجه آمریکا. یا وزیر نفت روسیه. وزارت نفت می توانست پاسخ دندان شکن به این فرتوت هیستریکی بدهد که نداد. خواب.خواب.خواب
مهمترین سوالی که در این مدت به ذهنم متبادر شده به شرح ذیل است و مخاطبش همه مسئولین عالی رتبه کشوری و از همه جناحهای سیاسیست؛
بعنوان یک فارغ التحصیل گروه الف دانشگاه صنعت نفت میخواهم از مسئولین بپرسم آیا اعتبار صنعت نفت کشور و مهمتر از آن اعتماد عمومی مردم به نظام و قوانینش یکشبه بدست آمده که اینچنین دربرابر خودرایی، قانون گریزی و رانت گرایی وزیر نفت سکوت میکنند؟؟
امیدوارم این پرسش اساسی به دست همه مسئولین برسد و توجه کنند که درصورت سکوت تبعات جبران ناپذیری متوجه کشور خواهد شد تبعاتی که بسیار نزدیک است اما امیدوارم با تدبیر مسیولین مافوق وزیر اتفاق نیافتد
دوستان عزیز خانه از پای بست ویران است. به نظر شما همچین سمتی بدون تایید ضمنی مجلس امکان دارد؟؟؟ نتیجه گیری کنید که این وزیر نابخرد چگونه رای اکثریت مجلس را با خود همراه کده است
با قول استخدام خود یا بستگان. شما فقط بخشی را که هم فامیل باشند متوجه میشوید ولی نماینده مجلس هم کیش زنگنه ای نیست که هر روز توصیه ای برای افرادی نکنند. از نیروهای رسمی و انتقالی و ÷یمانکاری گرفته تا پروژه ها و خریدها و .... وای بر نفتی ها که این شیخ الرانت کمتر از گروهبان بالای سرشان قرار گرفته است.
گفتمان جوانگرایی به معنای قرار گرفتن یک جوان در صدر امور نیست!جوانگرایی یعنی تسهیل قوانین،ایجاو محیط پویا در فضای کاری، اصلاحات ساختار نهاد های و نظام های کشور جهت رفع موانع نقش افرینی جوانان در سطوح مختلف می باشد.
جوانگرایی در هر سازمانی برای آنست که گردش امور مبتنی بر ایده های نو شود، نه سن و سال.را ملاک جوانگرایی بدانند که خیلی کوته فکری است. حالا باید دید این جوانان منصوب چه طرح و کار برجسته ای داشتند که موجب تحولات برجسته ای در نفت شوند. در این 4 سال که چیزی ارایه نشده است مسلما در توانشان نیست که در 4 سال آتی هم چنین اتفاقی بیفتد مگر آنکه کار نفتی های متخصص را بنام خودشان مصادره کنند.
اصلاً و ابدا این جوانگرایی نیست، جوانگرایی یعنی آقای زنگنه لطف کنن همه جوانان رسمی صنعت نفت را از نظر بگذرانند و بتوانند از بین آنها مدیران آینده را انتخاب و به آنها اعتماد کنند، این صرفاً از نظر من نماد اشاعه پارتی بازی است.
خیر
در حالی که بسیاری از نخبگان این مملکت برای رسیدن به پست ساده سایت منی و بردمنی از ده ها فیلتر و سالها عمر مایه میگذارند بدون شک این انتصاب یه رانت مبرهن است.
سوال کلیدی در مورد این انتصاب چیزی فراتر و به مراتب مهمتر از مسئله جوانگرایی هست که نباید مخفی بماند!
انتصاب علیرضا صادقآبادی به مدیریت پالایش و پخش با وجود سابقه شکست ایشان در طرح پالایشی سیراف، نشاندهنده کدام رویکرد عقلانی و سیاست کاری مدیران وقت وزارت نفت است؟!
خدا میدونه چقدر جوون با استعداد با سواد دانشگاه نفتی و شریف می شناسم فقط چون پارتی ندارن نتونستن ب مقام بالایی برسن،تا کی استعداد جوونای ما با بی تدبیری آقایون .... از بین بره
با سلام و احترام
جوانگرایی در صنعت بزرگ نفت لازم است اما بسیار جوانان با تجربه و نو گرا با رزومه های قوی داریم که اتفاقا با خط و مشی وزیر محترم همگرا هستند اما کسی سراغشان نمی آید یا شناخته شده نیستند.من از برادر عزیزم جناب مهندس پاکنژاد درخواست مینمایم همکاران با تجربه خود را فراموش ننماید. موفق باشید.
صادقانه و بیرو دربایستی باید گفت که دراین دوره اقای زنگنه تفاوت کرده و اون زنگنه اول نیست. نمیخواد کارکنه. ۵ سال گذشت این هم ۳ سال دیگه. با این نوجوانان تازه به دوران رسبده خودش هم میدونه کاری از پیش نمیره.
قانون صنعت نفت قانون خوبیه اگر درست اجرا بشه . یک جوان در سن 22 سالگی میتونه لیسانس بگیره . اگر مشکل سربازی نداشته باشه و بلافاصله استخدام رسمی بشه ، دو سال دوره پیمانی داره و در 24 سالگی با پایه شخصی 11 جذب رسمی میشه . اگر به موقع گرید و ترفیع بگیره در 40 سالگی پایه شخصی او A میشه و می تونه تا سمت با پایه C را تصدی کنه بدون اینکه مجوز خاص گرفته و قانون را دور زده باشه .یک فرد 40 ساله جوان محسوب میشه . تجربه مدیریت یک واحد صنعتی را هم داره .اما وقتی ما می خواهیم قانون را نادیده بگیریم و دور بزنیم وضع میشه همینی که می بینید. کارکنان تبدیل می شن به کارمندان عادی و کارمندان غیرعادی . یک کارمند عادی با پایه سازمانی 14 حداکثر میتونه رو سمت با پایه سازمانی 17 بنشینه اما یک کارمند غیرعادی با پایه سازمانی 13 میتونه رو سمت با پایه D و Over D هم بنشینه و این عین بی عدالتیه . جوان گرایی بلانسبت ندارد . باید همه جوانان را شامل شود وگرنه از این مدل جوانگرایی ها در دوره های قبل به اندازه کافی انجام شد و ضربه اش را خوردیم . و صد البته در صنعت نفت گوش ما از این حرفها پر است اما می دانیم در نفت دو دسته آدم وجود دارد . آدمهایی که کار می کنند و آدمهایی که منفعت می بردند . آنها که کار می کنند کسی را جز خدا ندارند و ضمانت وجودشان در سیستم همان کارشان است و آنهایی که منفعت می بردند به کسانی وابسته اند که در صنعت برای خود خدایی می کنند
سلام. اگر این جوان بتواند .... تامین کند خب جوانگرایی است اما چون نتوانسته تا امروز ....را تامین کند پس جوانگرایی نیست. اصلا این جوان اهل باج دادن به هر کسی نیست فقط حرف گوش کن وزیر است.
این اقدام باعث از بین رفتن انگیزه کاری در هزاران جوان نخبه صنعت نفت و رواج فرهنگ استاد شاگردی به جای سیستم مدون مبتنی بر ارزیابی حاکم بر صنعت نفت میباشد
مفهوم ارزشمندی مانند شایسته سالاری جای خود را به ژن خوب سالاری و باند سالاری داده است. باید افسوس خورد به حال این صنعت که جوانی بی تجربه را به بالاترین مقام وزارتی منصوب میکنند با یک نامه. صرفا با نظر یک نفر به اسم وزیر و با یک نامه 2 خطی.
خیر. این انتصای نماد بی توجهی و نادیده گرفتن به کارشناسان جوان و با تجربه که بدون رانت استخدام شده اند و با تلاش و کوشش خود در سیستم رشد کرده اند می دانم
باسلام این انتخاب خاطره ای را در ذهنم زنده کرد که شاید ذکرش خالی از لطف نباشد ۲۰ سال پیش در دوره اول وزارت آقای مهندس زنگنه قانونی تصویب شد مبنی بر اینکه ااختلاف رتبه سازمانی و شخصی افراد نباید بیش از دو رتبه باشد من با رتبه شخصی آلف یا ۱۸ در مقابل سمتی انجام وظیفه مینمودم با رتبه سازمانی بی یا ۱۹ در یک بازنگری سازمانی رتبه سمتی که من در مقابل آن انجام وظیفه مینمودم به رتبه دی یا ۲۱ ارتقا یافت به استناد همان قانون به من اعلام شد که دیگر امکان تثبیت مجدد شما در مقابل این سمت امکان پذیر نمیباشد من هم در راستای احترام به مقررات داوطلبانه از آن سمت استعفا ناچار به مهاجرت ناخواسته شدم ودر شهر دیگری در مقابل سمت پایین تر مشغول به کار شدم اینک که میبینم بعد از ۲۰ سال صنعت به مرحله ای عقب گرد نموده که افراد یک شبه تمامی پلکان سازمانی را سپری میکنند واقعا به فکر فرو میرود که عینا تذهبون .
خیر. جوانگرایی و تجربه بایستی با هم باشند. بهترین گزینه برای سمت های مدیریتی نفت بچه های آموزشگاهی و تحصیلکرده صنعت می باشد که با داشتن مثلا ۴۰ سال سن نزدیک به ۲۲ سال سابقه کار و تحصیلات دانشگاهی دارند. بچه های آمزشگاهی از سوم راهنمایی وارد بدنه نفت شده اند و از کارگری شروع کرده اند و سرد و گرم چشیده اند و با فرهنگ سازمان بزرگ شده اند. با این دیدگاه و تفکر آقای زنگنه خدا به فریاد آخر و عاقبت نفت برسه.
خیر. بلکه آن را نماد عدم برنامه ریزی و به نوعی نماد اغتشاش و بازی به هر جهتی در نفت میدانم.
اینکه چنین افرادی برای سمتهای رده بالا معرفی میشوند بدان معناست که در طول چند دهه گذشته هیچ اقدامی برای آموزش و انتقال تجربه و جانشین پروری و شایسته سالاری در نفت نشده است.
جایی شنیدم که جناب زنگنه از وزارت کار دولتی خود را شروع کرده است، اگر درست باشد بنابراین میتوان نتیجه گرفت که ایشان اعتقاد دارد راه درست قدم گذاشتن بر بالاترین پله نردبان است و هر کسی را میتوان اینگونه بالا برد.
احتمالا ختلان، صادق آبادی و دیگران، زنگنه های آینده هستند که دهه ها وزیر خواهند شد!!!
یک سوال ساده , اگر یک روز در هواپیمایی نشسته باشید با 350 مسافر دیگر و 10 نفر خدمه و در ارتفاع 30 هزار پایی در پرواز باشید. اما ناگهان خلبان و کمک خلبان هر دو به دلابلی عزل می شوند و دستور است باید با چتر به بیرون بپرند. سرنوشت هواپیما چه می شود؟ حاضرید سکان این هواپیما را به صادق آبادی بدهید. به ختلان چطور؟ به مصطفوی چطور, اصطهباناتی, .... پس کنترل هواپیما را باید به چه کسی داد؟؟ جواب آن برای کسانی که نگران سرنوشت هواپیما و مسافران و خدمه نیستند ساده است. اما بهتر نیست از دولت و مجلس پرسید چرا؟ آنهایی که ادعا می کنند به تاریخ ایران و اقتصاد آشنا هستند. پاسخ خشایار مستوفی (ژنرال) که مشخص است.
میشه بفرمایید کی ها هستند این دستیاران نفتی
بیطرف نیرویی که حتی لایق وزارت نیرو نبود
رحمتی سازمان برنامه ایی
زمانی نیای وزارت خارجه ای
بازرگانی وزارت بازرگانی ای
پاک نژاد وزارت نیرویی
منوچهری آب و فاضلابی
و ..........
و انبوه نماینده های مجلس با جذب رانتی و بستگان و فرزندانشان با مدارک غیر مرتبط و ...
واقعا این حرفها خجالت آور نیست. بابا دم خروس بیرون زده فقط من نمیدونم این بازرسی کل کشور و .....کجایند؟فقط دعایمان آنست که خداوند کاری کند که رهبری معظم و فرزانه نظام این رانتهای اظهر من اشمس را مطلع شوند و با دستور برکناری این ....به فریاد نفتی ها برسند.
بازرگانی را چه کسی به نفت آورد غیر از اینکه زمان میرکاظمی وارد نفت شد؟ شما گویا دوران سیاه گذشته را فراموش کرده اید. دوران معاونت میر محمد صادقی در منابع انسانی را به خاطر دارید؟ افرادی وارد نفت شدند که اساسا صلاحیت ورود به هیچ ارگانی را نداشتند. سوابق دربانی خود را به اینجا آوردند. اقا 36 سال سن داشت و 20 سال سابقه کار و تحصیلات صفر و در سمتهای مدیریتی به من و شما با مدارک فوق لیسانس و دکتری دستور می داد و تحصیل کرده ها را نادان و بی تجربه فرض می کرد و با عقل نداشته اش نقش فیلسوف شاه را بازی می کرد. شما شرایط منابع انسانی در دوران رستم قاسمی را به خاطر دارید. مشاوران ایشان را می شناسید. تحصیلات و سوابق کاری آنها را می دانید؟ با خودمان صادق باشیم . کاردر و منوچهری را با قلعه بانی مقایسه کنید. کدام بهترند. قلعه بانی از کجا به نفت آمد. رستم قاسمی و میرکاظمی از کجا آمدند؟ خالدی از کجا آمده بود؟ مگر ایشان نفتی بودند که انتخاب یک دیپلمات کهنه کار برای شما عجیب است؟ منکر ضعفهای موجود نیستم اما به نظرم باید نقد غیر مغرضانه داشته باشیم
با سلام به همه زحمت كشان صنعت نفت و دلسوزان اين مملكت. انقلاب اسلامي ايران مديون صنعت نفت است و در دوران جنگ تحميلي خدمات شاياني به كشور نمود. متاسفانه با انتصاب افراد ناشايست در اين صنعت، اضمحلال آن را شاهديم. اگر اعتقاد بر اينست كه دولت قبلي اشتباهات زيادي در انتصابات و اقدامات داشته، وزير فعلي كه ريشه نفت را هدف گرفته تا دستور اربابانش(انكليس و امريكا) را اجرا نمايد و صنعت نفت را به نابودي بكشاند. اين صنعت نفت بود كه با تجارب ارزشمند خود باعث راه اندازي تاسيسات هسته اي شد، لذا دشمنان بخوبي فهميده اند كه ريشه كيست و چطور بايد خشكانده شود. اقدامات اخير وزير نفت با كدام قواعد و مقررات منطبق است؟ آيا جوان كرائي به معني استاده از بچه ها در راس مديريت است؟ اگر چنين است وزارت هم به فرد جوان واگذار شود تا شايد كار عاقلانه اي نمايد و حداقل تيشه به ريشه صنعت نفت نزند.
سلام علیکم...وقتی در وزارت نفت دکترای دامپزشکی(شجاع الدین بازرگانی)همه کاره است دیگر توقعی بیش از این نیست...!این علما اگر تخصصی داشتند که به درجات عالیرتبه وزارت نفت نمی رسیدند!!
علیرضا صادق آبادی همکار اینجانب در شرکت ژرف سازه بود. من مدیر بخش طراحی خطوط لوله و ایشان سرپرست گروه تحلیل تنش در بخش ما بود. آدم باسوادی است. من به اتفاق ایشان دوره های آموزشی برای سایر همکاران برگزار می کردیم که اینجانب طراحی پایپینگ و ایشان طراحی فرآیندهای نفت تدریس می کردیم. شاید ضعف موضوع این باشد که آقای زنگنه از همان افرادی که جلوی چشمش بوده اند انتخاب نموده و گرنه در همان بخش و در جاهای دیگری که من کار می کردم جوانان مستعدی دیگری هم بودند که توانائی هایشان شاید کمتر از آقای مهندس صادق آبادی نبود و.....
دلیلی ندارد هر کس کارشناس خوبی است الزاما مدیر مناسبی هم باشد، ضمن اینکه تجربه نیز بسیار اهمیت دارد.
من حقیقتا ارتباط تحلیل تنش به معاونت شرکت ملی پالایش و پخش را درک نمیکنم.
دوستان اغلب سووال را متوجه نشده اند. سووال سده آیا این انتصاب « نماد» جوانگراییست. معتقدم بله نماد جوانگراییست. صدها جایگاه مدیریتی در شرکت نفت و شرکت های تابعه و پتروشیمی ها و غیره هست که میتونه تغییر کنه. وزیر با این انتخاب به همه اونا پیام تغییر داده. حرف عزیزانی که. اینجا نظر دادندهم صحیح است و جوانگرایی مثلا میتواند و بهتر است به سن حدود ۴۰ برسد. خیلی کمتر بیتجربگی به همراه دارد و خیلی بیشتر ، بی انگیزگی.
این انتخاب را به فال نیک بگیرید دوستان
من به عنوان کسی که 30 سال توی نفتم هستم می گویم متاسفانه آقای زنگنه درایت وتوانمندی اش را از دست داده ، ورفتاری مشابه ترامپ دارد عقلای کشور ونفت باید جلوش را بگیرند والا گرفتاری بزرگی برای نفت وکشور ایجاد خواهد کرد.
زنگنه با اطلاع از اینکه آخرین دوران وزارت خودش را تجربه میکند قصد دارد تا چنان تیشه ای به ریشه صنعت نفت بزند که تا سالها نتواند کمر راست کند... با کدام استدلال عقلی, منطقی, علمی, انسانی, وجدانی دست به چنین انتصاباتی میزند؟ کمیسیون انرزی مجلس هم در خواب خرگوشی
سلام
کارمند وزارت نفت با ۲۰ سال سابقه هستم نظرم را صادقانه در مورد آقای صادق آبادی می گویم ، صادق آبادی مهندسی جوان خوش فکر و مستعد می باشد اما آیا این موضوع برای مدیریت پالایش و پخش کافیست. آیا شناخت صنعت نفت ، شناخت کارکنان نفت ، علم مدیریت و... برای این سمت نیاز نبود .
ایشان به تبعیت از آقای زنگنه سعی کرده اختیارات را به دوستان دانشگاهی و دبیرستانی خود واگذار کند .
تقصیری هم ندارد کارکنان نفت را نمی شناسد، به مقررات گرید شخصی و شغلی و... هم پایبند نیست وقت و ارتباطات لازم برای شناخت بدنه پالایش و پخش را هم ندارد .شاید در این مدت کوتاه بتواند با دوستان خود و یا کسانی که برای پست له له می زنند آشنا شود .
یک مدیر خوب اول باید منابع انسانی را بخوبی بشناسد .آیا آقای صادق آبادی مهندسین باسابقه ستاد پالایش و پخش را می شناسد .
آیا ایشان برنامه های متعدد برای مجموعه داشته و مجموعه را فعال و پویا کرده یا کارکنان فقط کارت می زنند وحقوق می گیرند .
در دولت آقای خاتمی حداقل شعار ضابطه بجای رابطه داده می شد . در دولت آقای احمدی نژاد حداقل حرفی از عدالت بود . در دولت آقای روحانی جز رابطه چیزی ندیدیم