ررسی طرح های پالایشی و پتروپالایشی کشور نشان می دهد حتی در دوران تحریم، مشکلی در بخش تامین تجهیزات، فناوری و حتی راه اندازی این واحدها وجود نداشته بلکه مانع اصلی، عدم تامین مالی بوده است.
دلالان برای حفظ منافع خود و تداوم بازار پربهره واردات کالا و تجهیزات چینی، درصدد تخریب و ضربه زدن به پروژههای ساخت داخل تجهیزات راهبردی صنعت نفت بهویژه پمپهای درونچاهی هستند.
میز نفت: مدیران با استفاده از اقتدار کنونیشان، میکوشند با مهرهچینی اشخاص خاص وابسته به خود در مسئولیتهای ویژه و پرنفوذ، بهنوعی قدرت اثرگذاری و جای خود پس از بازنشستگی در سازمانهای متبوع کنونی را به صورت امانی و نیابتی حفظ کنند.
این نفت روی آب ماند و طرف خارجی گلهمند بود که چرا نفت را به ما نمیدهید و روی آب نگهداشتهاید، گفتم زمانی سهم شما را میدهیم که کیفیت نفت تولیدی افزایش یابد. با زیرکی میگفتند محمولهها را به فلان پالایشگاه میبریم درحالیکه شرکت ملی نفت بر اساس قرارداد جداگانهای محمولهها را مستقیماً به این پالایشگاه ...
از سال ها پیش، غول های نفتی روسنفت و گازپروم به عنوان بازوی رهبران کرملین در معادلات سیاسی جهانی نقش آفرینی می کنند. این شرکت ها در حال انجام کسب و کارهای تجاری هستند.
تأسیسات خشکی تولید ال.ان.جی از دهه 1960 میلادی، فناوری فراگیر و شناخته شده مایعسازی گاز طبیعی در سراسر دنیا و صادرات آن بودهاند، اما با تغییرات مداوم در موازنه عرضه و تقاضا، شناورهای تولید ال.ان.جی (FLNG) در میدانهای دریایی یا نزدیکی سواحل به کار گرفته شدند.
مدیران غولهای نفتی معتقدند در شرایط کنونی حاکم بر بازار نفت، کارآیی اقتصادی روشهای افزایش ضریب بازیافت در قیاس با اکتشاف میدانهای جدید فراساحلی، بیشتر است. هماکنون مقدار نفت تولید شده از طریق روشهای افزایش بازیافت، بیش از نفت تولید شده از میدانهای جدید کشف شده در سالهای اخیر است.
میز نفت: بازرسیهای صنعتی معمولا به نیروی انسانی نیاز دارد و بر اساس یک برنامهریزی زمانی بهنسبت طولانی انجام میشود. جمعآوری اطلاعات در بیشتر موارد، بهصورت دستی، زمانبر و نیازمند حضور بازرسان در محیطهای پرریسک است.
با نگاهی به رشد تقاضای انرژی در سالهای آینده، میتوان دریافت که 2کشور چین و هند، نقشآفرینی گستردهای در این زمینه خواهند داشت، اما پیشبینی تقاضای انرژی آنها در بلندمدت دشوار است، با این حال، بدیهی است که سهم انرژیهای پاکتر بهویژه ال.ان.جی در سبد انرژی مصرفی آنها افزایش خواهد یافت.
نگاهی به دامنه گسترده فعالیتهای انرژی روسیه نشان میدهد مردان یخی پس از سالها انزوا، بهرهگیری از دیپلماسی انرژی با ابزار شرکتهای نفتی خود را در دستور کار قرار دادهاند.
یک بحران جدید در بسیاری از کشورهای پیشرفته و صنعتی هویدا شده است: زیرساخت های این کشورها، قدیمی، کهنه و آسیب پذیر در برابر حملات اینترنتی و سایبری هستند.
افزایش ضریب بازیافت بخشی از صنعت نفت و گاز است که با ورود میادین هیدروکربوری به دوره دوم عمر و کاهش تدریجی برداشت از چاه ها، اهمیت زیادی دارد. اما اجرای روش های پیشرفته افزایش ضریب بازیافت نفت، ارتباطی تنگاتنگ با قیمت نفت و نرخ بازگشت سرمایه گذاری های انجام شده دارد.
مدیر سابق فنی شرکت نفت مناطق نفتخیز جنوب با اشاره به هزینه جاری ۵.۵ میلیارد دلاری صنعت نفت در سال گذشته گفت: باید پرسید این هزینه صرف چه مواردی شده است.