۰
سرمایه گذاری هایی که سرعت گرفته است:

10 پروژه پیشرو تولید انرژی پاك دنیا

میز نفت - از آنجا که جهان ما با بحران تغییر آب و هوا و رشد تقاضای انرژی دست و پنجه نرم می کند، هر یك از این 10 پروژه برتر نه تنها ظرفیت ها و سرمایه گذاری های چشمگیر را به نمایش می گذارد، بلکه نشان دهنده تعهد جهانیان به حفاظت از محیط زیست و استقلال انرژی است.
انرژی تجدید پذیر | میز نفت
انرژی تجدید پذیر | میز نفت
به گزارش میز نفت، ما سال 2024 میلادی را با درخشش در نوآورانه‌ترین پروژه‌های انرژی جهان، از جمله توسعه‌های انرژی خورشیدی، بادی و آبی به پایان می‌رسانیم. از مزارع عظیم خورشیدی گرفته تا طرح‌های نوآورانه تولید گاز زیستی، پروژه‌های انرژی پیشرو در جهان نمونه‌ای از فناوری‌های پیشرفته و برنامه‌ریزی استراتژیک با هدف کاهش انتشار کربن و افزایش بهره‌وری انرژی هستند.

از آنجا که جهان ما با بحران تغییر آب و هوا و رشد تقاضای انرژی دست و پنجه نرم می کند، هر یك از این 10 پروژه برتر نه تنها ظرفیت ها و سرمایه گذاری های چشمگیر را به نمایش می گذارد، بلکه نشان دهنده تعهد جهانیان به حفاظت از محیط زیست و استقلال انرژی است.
 

10. سد تری جورجز


درآمد سالانه: 3.7 میلیارد دلار
تعئداد کارمندان: بیش از 6000 نفر
مدیر عامل: ژانگ پینگ لیائو
تاسیس: 1993 میلادی

سد تری جورجز، بزرگترین نیروگاه برق آبی جهان در سال 2008 میلادی شروع به کار کرد. این نیروگاه توسط شركت یانگ تازه پاور چین یکی از شرکت های تابعه China Three Gorges Corporation (CTG)  ساخته و اداره می شود. این نیروگاه برقابی که بر روی رودخانه یانگ تسه در چین واقع شده است، دارای ظرفیت تولید برق 22500 مگاوات است و هر سال حدود 95 تراوات ساعت برق تولید می کند. سد تری جورجز علاوه بر تولید برق می تواند کنترل سیلاب را اعمال کردهو در نتیجه حركت آب رودخانه را بهبود بخشد. هزینه این پروژه 25 تا 35 میلیارد دلار برآورد شده است.
 

9. مزرعه برق بادی جیوكوان


درآمد سالانه: 5.3 میلیارد دلار
تعداد کارمندان: نامشخص
مدیرعامل: وانگ لیچیانگ
تاسیس: 1993 میلادی

مزرعه نیروی بادی جیوكوان که به عنوان پروژه مزرعه بادی گانسو نیز شناخته می‌شود، در مناطق بیابانی که دارای باد فراوان هستند، یکی از شش ابرپروژه ملی انرژی بادی است که با حمایت دولت چین تكمیل می شود.

این پروژه توسط بیش از 20 توسعه دهنده در حال ساخت است و به چند فاز تقسیم می شود. در سال 2017 میلادی، خط انتقال 2383 کیلومتری جیوكوان به هونان شروع به کار کرد که این مزرعه بادی را به شبکه منطقه ای هونان متصل کرده و امکان استفاده کامل از ظرفیت تولید آن را فراهم نمود.
 
 

8. مرکز انرژی سبز غربی


درآمد: 1 میلیون دلار
پرسنل: 35 نفر
مدیر عامل: الکس تانکوک
تاسیس: 2014 میلادی
 
پس از تکمیل پروژه هیدروژن سبز و انرژی خورشیدی، مرکز انرژی سبز غرب 15000 کیلومتر مربع را پوشش داده و انتظار می رود تا 50 گیگاوات انرژی هیبریدی بادی و خورشیدی تولید کند. پیش بینی می شود این پروژه که در غرب استرالیا واقع شده است، نزدیک به 74.7 میلیارد دلار هزینه داشته باشد. این مکان به دلیل سطح بالای باد و ظرفیت انرژی خورشیدی آن انتخاب شده است.

این پروژه به حدود 3000 توربین بادی و 25 میلیون ماژول پنل خورشیدی برای تولید ظرفیت پیش بینی شده نیاز دارد. این طرح توسط کنسرسیومی شامل شركت های InterContinental Energy، CWP Global و Mirning People ساخته شده است.
 

7.  پروژه های بیابانی چین

 
درآمد: 3.7 میلیارد دلار آمریکا
کارمندان: بیش از 6000 نفر
مدیرعامل: ژانگ پینگ لیائو
تاسیس: 1993 میلادی
چین در حال اجرای پروژه های عظیم انرژی تجدیدپذیر در مناطق بیابانی خود است، جایی که خورشید و باد به میزان چشمگیری وجود دارد. یک پروژه بادی و خورشیدی 100 گیگاواتی که در حال حاضر در مراحل برنامه ریزی است، پس از تکمیل، به بزرگترین پروژه تولید انرژی های تجدیدپذیر جهان تبدیل می شود.

یکی از این پروژه‌های شاخص، پروژه فتوولتائیک خورشیدی پایه انرژی‌های تجدیدپذیر كوباكی شامل یک سایت 2 گیگاواتی می باشد که برای منطقه ای در استان مغولستان برنامه‌ریزی شده است. هدف این پروژه کمک به کنترل بیابان زایی است.

انتظار می‌رود که بزرگترین پروژه خورشیدی چین برای کنترل بیابان، 4.1 میلیارد کیلووات ساعت انرژی پاک تولید کرده و 1.25 میلیون تن زغال سنگ صرفه‌جویی کند و انتشار دی اكسید کربن را 3.94 میلیون تن کاهش دهد.
 
 

6.  جزایر انرژی دانمارک


درآمد: 1.6 میلیارد دلار
کارمندان: بیش از 1200 نفر
مدیر عامل: توماس اگبو
تاسیس: 2005 میلادی

دانمارک در حال ساخت اولین جزایر انرژی جهان است و از منابع انرژی باد فراوان خود در دریاهای شمال و بالتیک استفاده می کند. دولت دانمارک می گوید این جزایر انرژی بخش مهمی از یک شبکه هاب را تشکیل می دهند که توزیع هوشمند برق میان مناطق اطراف این دو دریا را تسهیل می کند.

نهادهای کلیدی دولتی، حامی توسعه جزایر انرژی هستند. همچنین دولت دانمارک، شامل آژانس انرژی دانمارک، اپراتور شبكه برق دانمارک و شرکای بخش خصوصی، و همچنین کنسرسیوم ویندو-اورستد برنامه های خود را برای پیشنهاد پروژه جزیره دریای شمال اعلام کرده اند.
 

5.پاورلینک استرالیا-آسیا


درآمد: 1.9 میلیارد دلار
تعداد کارمندان: 100 نفر
مدیر عامل: میتش پاتل
تاسیس: 2018 میلادی

این پروژه زیرساختی پیشنهادی برق شامل بزرگترین نیروگاه خورشیدی جهان، بزرگترین باتری و طولانی‌ترین کابل برق زیردریایی استرالیا-آسیا است و قرار است تا سال 2030 میلادی برق ایالت داروین و چند سال بعد سنگاپور را تامین کند.

براساس این طرح هم اكنون توسط اداره بازار انرژی سنگاپور از نظر فنی و تجاری سودده است، شرکت سان كیبل استرالیا قصد دارد 1.75 گیگاوات برق تجدیدپذیر ( حدود 15 درصد از نیاز فعلی آن كشور) را از طریق یک کابل زیردریایی 4300 کیلومتری به سنگاپور منتقل کند.
 
 

4. پارک خورشیدی بهادلا

 
درآمد: 82.6 میلیارد دلار آمریکا
کارمندان: بیش از 96000 نفر
مدیر عامل: کاترین مک گرگور
تاسیس: 2008 میلادی

اجرای پروژه پارک خورشیدی بهادلا در كشور هند در سال 2016 میلادی به شركت انگی واگذار شد. عملیات اجرایی آن در سال 2018 میلادی آغاز گردید. فرآیند تمیز کردن این پروژه نوآورانه، بهینه، مقرون به صرفه و کارآمد است و در عین حال، عملکرد بالا در طولانی مدت را تضمین می کند. این کار بدون استفاده از آب انجام شده و به صورت قابل توجهی مصرف آب سایت را کاهش می دهد. این بزرگترین پارک خورشیدی ساخته شده در كشور هند است.
 

3. مرکز انرژی باد آلتا


درآمد: 28.8 میلیارد دلار
تعداد کارمندان: 18000 نفر
مدیر عامل: لارنس کوبن
تاسیس: 1989 میلادی

مرکز انرژی بادی آلتا که به نام مزرعه بادی موهاوی نیز شناخته می شود، سومین پروژه بزرگ انرژی بادی خشکی در جهان است. بخش اعظم سهام مرکز انرژی بادی آلتا متعلق به  شركت ان آر جی انرژی است و این سایت در مجموع سالانه 3189 گیگاوات ساعت برق تولید می کند.

این سایت شامل 600 توربین بادی و ظرفیت 1550 مگاوات است. هدف مزرعه بادی کاهش انتشار دی اکسید کربن سالانه به میزان 5.2 میلیون تن براب با انتشار گازهای گلخانه ای توسط بیش از 365000 شهروند آمریکایی است.
 
 

2. نیروگاه خورشیدی شناوراومكارشوار


درآمد: 1.27 میلیارد دلار
کارمندان: بیش از12000 نفر
رئیس: راج کومار چوداری
تاسیس: 1975 میلادی

بزرگترین نیروگاه خورشیدی شناور جهان در منطقه خاندوای مادیا پرادش هند در پشت آب های سد اومکارشوار بر روی رودخانه نارمادا واقع شده است. این طرح توسط یک سرمایه گذاری مشترک بین شرکت ملی برقابی  و ایالت مادهیا پرادش اداره می شود.

به عنوان یک پروژه 600 مگاواتی، اولین فاز 90 مگاواتی در آگوست 2024 میلادی راه اندازی شد. هدف این پروژه تولید انرژی پاک و در عین حال کاهش تبخیر آب از مخزن سد است.

این سایت نمونه‌ای از فناوری فتوولتائیک پیشرفته است و پنل‌های خورشیدی نصب شده بر روی سکوهای شناور با تغییر سطح آب تنظیم می‌شوند. این طراحی نه تنها بهره وری استفاده از زمین را به حداکثر می رساند، بلکه از اثر خنک کنندگی آب نیز بهره می برد و عملکرد پانل ها را افزایش می دهد. علاوه بر این، موقعیت استراتژیک نیروگاه روی سد، تلفات انتقال را به حداقل می رساند و زیرساخت های موجود را تحت تأثیر قرار می دهد.
 
 

1.پروژه گاززیستی اماسیا


کارمندان: بیش از800 نفر
مدیر عامل: مانوئل رومرو
تاسیس: 1974 میلادی

در صدر 10 شرکت برتر، شرکت گاززیستی اماسیا است که معضل پرتقال های از درخت افتاده را به یک راه حل خلاقانه انرژی سبز تبدیل می کند. 48000 درخت پرتقال این شهر در هر زمستان بیش از 5.7 میلیون کیلوگرم پرتقال تلخ تولید می کند که معمولاً خیابان ها را پر از این پسماند می کند. اکنون، این میوه های پسماند از طریق پروژه آزمایشی بیوگاز اماسیا به خوبی مورد استفاده قرار می گیرند.

شرکت اماسیا با استفاده از فرآیند تخمیر طبیعی پرتقال برای تولید برق پاک، این طرح ابتکاری را پیش می‌برد. این پروژه در حال حاضر از 35 تن میوه برای تامین انرژی یکی از کارخانه های تصفیه آب شهر استفاده می کند.

بنیگنو لوپز، رئیس محیط زیست شرکت اماسیا، برنامه های بلندپروازانه ای برای آینده دارد. این شرکت با سرمایه گذاری 250 هزار یورویی قصد دارد تمام پرتقال های مازاد سویا را بازیافت کند. این اقدام به صورت بالقوه می تواند انرژی کافی برای تامین انرژی 73 هزار خانه تولید کرده و ظرفیت انرژی تجدیدپذیر شهر را به میزان قابل توجهی افزایش دهد.
 
 
منبع: www. energydigital.com
مترجم: محسن داوری
دوشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۰۰:۵۶
کد مطلب: 39795
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *