به گزارش میز نفت، نفتیها در یادداشتی نوشت:
تبعات مربوط به پیدا شدن یک پوز بانکی در وزارت نفت هرچند در ابتدا با تکذیب شدید روابط عمومی وزارت نفت همراه شد ولی در نهایت با فدا کردن یک کارمند قراردادی به ظاهر رفع و رجوع شد. اما حکایت از واقعیت تلخی داشت که این روزها صنعت پرافتخار و استراتژیک نفت را گرفتار خود کرده است.
آنچه رسانه ها شاهد آن بودند این بود که تنها مدافعان رسمی تکذیب کننده آنچه علیه دفتر وزیر نفت مطرح شده بود یکی اداره کل روابط عمومی این وزارتخانه بود و دیگری نامه تشکر رئیس سازمان حراست نفت از روابط عمومی وزارت اطلاعات!
این روزها آنچه بیش از همه جای خالی اش در رسانه ها محسوس است دیدگاههای مدیران ارشد، با سابقه و معتبر وزارت نفت در این رابطه و سایر مسائل ریز و درشت و چالشهایی است که هر روز به گونه ای پای زنگنه را به میان میکشاند. از تمایل به استعفاء گرفته تا شکوائیه ها و نامه هایی که نمایندگان علیه وی مکتوب یا شفاها مطرح میکنند.
واقعیت تلخ این روزهای سردار وزارت نفت این است که او به تعبیری همچون سالهای پایانی حکومت نادر شاه افشار تنها شده است. زیرا سردار نفتی ما تمام ژنرال های معتبر و خوشنام نفت را با دلهای دردمند از پست های حساس و مهم وزارت نفت دور کرد تا جوانانی بی تجربه، خام و پر مدعا را در قامت معاونان، دستیاران ویژه وارد نفت کند. جوانانی که به تاسی از صحبتهای سالهای نه چندان دور زنگنه " همچون گروهبانهایی کاغذی بودند که با حکم آقای همیشه وزیر یک شبه ژنرال شده بودند." به راستی اگر مردانی همچون معظمی، جوادی، شعری مقدم، نجابت، نوذری، فتحی نژاد، هامانه و... از سوی زنگنه طرد نمیشدند امروز اینگونه شاهد فضای منفی علیه وزیر نفت میبودیم؟
به راستی معاونان خوش شانس این روزهای نفت، پالایش و پخش، پتروشیمی و دستیار ویژه وی کجایند؟ بسیار واضح است که وقتی معاون وزیر نفت به واسطه ظن دستور برای انتشار خبر افزایش قیمت بنزین در مظان اتهام باشد نه میتواند و نه جرات دارد به دفاع از فرمانده خود بپردازد چراکه به اذعان کارشناسان، این ژنرال کاغذی حتی الفبای مدیریت را فرانگرفته معاون وزیر شده، چه رسد به اینکه بخواهد خود را سپر بلای سردارش نماید. از سویی دیگر کارشاسان معتقدند: از دستیار ویژه و شاگرد خاص سردار چیزی گفته نشود بهتر است زیرا به نظر میرسد او این روزها از سایه خود نیز میهراسد و بخوبی میداند دیر یا زود باید جوابگوی بسیاری از اقدامات ناصوابی باشد که در نفت انجام داده است. از راه اندازی سیستم انتصاب مدیران مطیع در معاونت توسعه منابع انسانی نفت گرفته تا تحت اختیار گرفتن کامل انتصابات در پتروشیمی، هلدینگ خلیج فارس و شرکت نیکو و از آن مهمتر از بین بردن کامل انگیزه نیروهای شاغل در شرکتهای زیر مجموعه وزارت نفت به ویژه کارکنان رسمی.
تنهایی این روزهای تنهاترین سردار نفت حاصل بی تدبیری نهادین شده در آن وزارتخانه است. آنکه این روزها اینچنین تنها و بیکس هدف همه گونه انتقاد، شکوائیه، تهمت، افترا و شایعه قرار گرفته، همان شیخ الوزرائی است که زمانی نه چندان دور ژنرال هایی خوشنام، مجرب و توانمند در تمامی شرکتهای تابعه وزارت نفت گرداگردش را چون سپری آهنین گرفته بودند و هر هجمه ای را منتشر نشده پاسخ میدادند.
سه شنبه ۷ خرداد ۱۳۹۸ ساعت ۱۷:۴۱