به گزارش
میز نفت هاشمی در حاشیه بیست و هشتمین نمایشگاه بینالمللی
نفت،
گاز،
پالایش و
پتروشیمی با بیان اینکه در حال حاضر گوگرد تولیدی در شرکت پالایش نفت بندرعباس در حدود ۲۰۰ تن در روز است که این مقدار به ۴۵۰ تن خواهد رسید، اظهار کرد: در این راستا پروژهای تعریف شده که مطالعات آن در حال انجام است که طی آن گوگرد تبدیل به کود سولفاته یا فسفاته میشود.
وی گفت: اجرای این پروژه هم انتشار گوگرد در فضا را کاهش داده که در راستای مسائل زیست محیطی خواهد بود و هم ارزش افزوده قابل توجهی ایجاد میکند.
شرکت پالایش نفت بندرعباس
هاشمی با بیان اهمیت پروژه های زیست محیطی برای شرکت پالایش نفت بندرعباس توضیح داد: طرحهایی که در حال اجراست همگی در راستای مسائل محیط زیستیاند و ما در تلاشیم تا میزان انتشار گوگرد کاهش یابد.
وی ادامه داد: علاوه بر این در راستای مسئولیتهای اجتماعی هم کار هایی در زمینه کاشت درخت و مسائل این چنینی انجام میشود و امیدواریم پروژههای آینده این شرکت نیز در همین راستا باشد.
مدیرعامل شرکت پالایش نفت بندرعباس درباره تبدیل شرکتهای پالایشی به پتروپالایشگاه نیز گفت: پالایشگاهها راهی جز تبدیل شدن به پترو پالایشگاه ندارند. اگر پالایشگاهها بخواهند صرفا دست به تولید تعدادی فراورده اصلی بزنند در آینده با مخاطرات جدی رو به رو خواهند شد.
سوختهای سبز جایگزین
هاشمی اضافه کرد: تکنولوژیهای روز در دنیا با سرعت بسیار بالا تولید میشوند و سوختهای سبز جایگزین سوختهای تولیدی این شرکتها خواهند شد که این مساله میتواند فروش فرآوردههای کنونی را دچار کاهش کند. از این رو باید فکری برای صنایع پایین دستی پالایشگاهها کرد.
وی در ادامه درباره پروژهها و طرحهای جدید شرکت پالایش نفت بندرعباس نیز گفت: در حال رایزنی و مذاکره با تعدادی مشاور برای بررسی تمامی فراوردههای تولیدی که داریم، هستیم تا در زمینه زنجیرههای پایین دستی آنها به ما پیشنهاداتی بدهند و بتوانیم پروژههایی را به انجام برسانیم که هم سودآوری خوبی برای شرکت داشته باشد و هم بتوانیم ضمن ایجاد ارزش افزوده بالاتر مسائل زیست محیطی را راعایت کنیم.
منبع:ایسنا