برنده انتخابات آمریکا در ۲۰ ژانویه ۲۰۲۱ مصادف با یکم بهمن ۱۳۹۹ کار خود را آغاز میکند. در این پیروزی یا «دونالد ترامپ» برای دومین دوره به عنوان رییس جمهوی آمریکا شناخته خواهد شد یا «جو بایدن» جای او را خواهد گرفت و مسیر سیاست خارجی آمریکا را تغییر خواهد داد.
حدود 89 درصد از مانده تسهیلات ارزی شرکت ملی گاز ایران در پایان سال 1397، مربوط به تسهیلات 2 میلیارد و 958 میلیون دلاری دریافتی این شرکت از حساب ذخیره ارزی است.
قیمت نفت با افزایش موارد ابتلا به ویروس کرونا در جهان و طولانی شدن روند شمارش آرای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا که بازارها را ملتهب کرد، روز جمعه چهار درصد سقوط کرد و هفته را در پایین مرز ۴۰ دلار به پایان برد.
در آستانه یک ساله شدن سهمیهبندی بنزین، بررسیهای نشان میدهد مصرف بنزین در هفت ماهه نخست سال جاری در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته کاهش ۳۰ درصدی را به ثبت رسانده است.
مدیرعامل یک شرکت بزرگ نفتی آمریکایی گفت: حتی با پیروزی بایدن و بازگشت آمریکا به برجام حدود یک سال طول خواهد کشید که صادرات نفت ایران به بازارهای جهانی افزایش یابد.
وزیر سابق نفت گفت: در کشور دادگاه ویژه کارکنان دولت داریم، ولی دادگاه ویژه کارنکنهای دولت نداریم. مدیری که کار نمیکند ، راحت تر است. آدم خوبی هم به نظر میرسد. چون کاری نکرده که بخواهد پاسخ بدهد و برنامهای هم نداشته است.
سیاست های متفاوت دو نامزد انتخابات آمریکا این شائبه را به وجود آورده که ممکن است وضعیت بازار نفت شرایط متفاوتی را در آینده تجربه کند اما با این حال بسیاری از کارشناسان بر این باورند که هرچند شاهد تغییراتی در کوتاه مدت خواهیم بود اما به طور کلی وضعیت تغییر چندانی نخواهد کرد.
تلاشهای عربستان سعودی برای توسعه منابع گازی با رکورد جدید در تولید روزانه این سوخت به ثمر نشست اما همچنان برای تامین نیاز نیروگاههای این کشور کافی نیست.
شرکت نفتی آرامکوی سعودی کاهش ۴۴.۶ درصدی سود خالص خود در سه ماهه سوم امسال تحت تاثیر ضعیف ماندن تقاضا و قیمتهای پایین نفت در بحبوحه شیوع ویروس کرونا را گزارش کرد.
قطر بودجه خود را بر مبنای قیمت ۴۰ دلار هر بشکه نفت تهیه خواهد کرد که پایینتر از قیمت پیش بینی شده است تا از فاینانس خود در برابر نوسان قیمتهای نفت حمایت کند.
اداره اطلاعات انرژی آمریکا پیش بینی کرد با توجه به قیمت پایین نفت و محدودیت عرضه چشمگیر اوپک پلاس، درآمدهای حاصل از صادرات نفت اعضای اوپک امسال در مقایسه با سایر ۲۰۱۹ کاهش شدیدی پیدا کرده و به پایینترین سطح از سال ۲۰۰۲ تاکنون سقوط می کند.
منابع اوپک میگویند تولیدکنندگان این ائتلاف در حال بررسی گزینههای متعدد قبل از افزایش تولید خود هستند ولی کاهش بیشتر تولید گزینه سختی خواهد بود چون سهم بازار را در اختیار تولیدکنندگان خارج از ائتلاف اوپک پلاس قرار می دهد.