عضو کمیسیون تلفیق بودجه گفت: درآمد صادرات گاز مایع فشرده LPG و اتان در سال آینده، 67 هزار میلیارد تومان برآورد شده است که 100 درصد این بودجه بدون مبنای قانونی و منطقی به جیب وزارت نفت میرود، درحالی که سهم این وزارتخانه باید 14.5 درصد باشد.
مشاور مدیرعامل شرکت متن گفت: خروج برخی تولیدکنندگان عمده از بازار و کاهش شدید تولید زغال سنگ تا افق 2050 به تقویت بازار نفت کمک میکند. اروپا بلوغ بازار نفت را پشت سر گذاشته اما برای سایر کشورها شیب مصرف نفت افزایشی خواهد بود.
عربستان سعودی به منظور متقاعد کردن اکثر تولیدکنندگان اوپک پلاس برای ثابت نگه داشتن تولید در بحبوحه شیوع ویروس جهش یافته کرونا، تولید نفت خود را به صورت داوطلبانه در ماههای فوریه و مارس کاهش خواهد داد.
وزیران نفت و انرژی ائتلاف اوپک پلاس ضمن ارائه مجوز مجموع افزایش تولید روزانه ۱۵۰ هزار بشکهای به روسیه و قزاقستان برای ۲ ماه فوریه و مارس، بر سر رقم کاهش تولید روزانه ۷ میلیون و ۱۲۵ هزار بشکهای برای ماه فوریه و ۷ میلیون و ۵۰ هزار بشکه برای ماه مارس به اجماع رسیدند.
۲۳ کشور عضو ائتلاف اوپک پلاس امروز (سهشنبه، ۱۶ دیماه) برای دومین روز پیایی بهمنظور تصمیمگیری درباره تولید نفت در ماه فوریه گردهم آمدند و مذاکرات آنها از دقایقی پیش آغاز شد.
یک مقام عراقی به خبرگزاری فرانسه اعلام کرد آمریکا معافیت عراق از تحریمهای واشنگتن علیه تهران را به مدت سه ماه دیگر تمدید کرده و به این کشور اجازه داده است به واردات انرژی ایران ادامه دهد.
مدیر طرح CNG شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران گفت: با اجرای طرح تبدیل خودروهای عمومی از حالت بنزین سوز به دوگانه سوز، از اردیبهشت ماه سال جاری تاکنون، در مجموع ۶۱ هزار و ۸۵۰ خودرو به صورت رایگان دوگانه سوز شدهاند.
وزیر انرژی عربستان با اشاره به غیر قابل پیش بینی بودن نوع جدید ویروس کرونا، گفت: علی رغم خوش بینی کلی در بازار نفت، اوپک پلاس باید هوشیار و محتاط باشد زیرا تقاضا برای سوخت هنوز شکننده است.
کویت دو اکتشاف نفتی جدید در شمال و شمال غرب و یک اکتشاف در شمال میدان نفتی برقان داشته است. حفاریهای این کشور جهت اکتشافهای بیشتر و تقویت تولید نفت ادامه دارد.
اختلاف اعضای اوپکپلاس در مورد افزایش تولید در ماه فوریه باعث شد اجلاس این گروه به دور دوم کشیده شود و روز سهشنبه ادامه پیدا کند، عربستان مخالف و روسیه موافق افزایش تولید هستند.
در حالی وزارت نفت در ماجرای افزایش مصرف گاز در بخش خانگی در روزهای اخیر، مجددا انگشت اتهام را به سمت مردم نشانه گرفته که این وزارتخانه از سال 93 تا کنون نسبت به اجرای وظایف خود در حوزه بهینهسازی مصرف گاز غفلت کرده است.
هر سال با شروع فصل سرما یافتن مقصر برای آلودگی هوا آغار می شود؛ موضوعی که هر سال متهم جدیدی دارد و امسال نیز پس از عبور از کیفیت بنزین، خودروهای فرسوده و موتورسیکلت ها نوبت به نیروگاه ها، صنایع و مازوت سوزی آن ها رسیده است.
این احتمال وجود دارد که برای قطع نشدن جریان گاز بخش خانگی و جریان برق کشور، بعد از سالها نیازمند واردات گازطبیعی شویم و یا در زمستان شاهد بروز قطعی های پراکنده و حتی گسترده برق باشیم.
وزیر نفت گفت: بالاترین مصرف سوخت کشور در منازل است، ظاهرا به این دلیل که مردم فکر می کنند اگر پنجرهها را باز بگذارند کرونا میرود و باید مسئولین این موضوع را به مردم بگویند که پنجره ها را ببندند و دما را پایین آورند.