شرکت های نفت و مقامات اتحادیهها کارگری نروژ در روز جمعه با حضور یک میانجی دولتی دیدار کردند تا به اعتصاب نفتی در بزرگترین کشور تولید کننده نفت و گاز در غرب اروپا پایان دهند.
مصرف سوخت های پالایش شده در هند که شاخصی برای تقاضای نفت است ۷.۲ درصد در ماه سپتامبر نسبت به ماه قبل از آن افزایش یافت و به ۱۵.۴۷ میلیون تن رسید. این اولین افزایش ماهانه از ماه ژوئن بود.
علاوه بر شرکت های فوق نام شرکتهای FMC Technologies، Cameron and Weatherford آمریکا، Petrofac انگلیس، انی و سایپم ایتالیا، شرکت مان توربو و زیمنس آلمان، شرکت هلندی SBM Offshore، غول هندی لارسن و توربو نیز به چشم می خورد.
مدیر مجمع انرژی بین المللی پیش بینی کرد در صورت پیروزی بایدن در انتخابات ریاست جمهوری ماه آینده آمریکا، ایران می تواند تقریبا دو میلیون بشکه در روز صادرات نفت را احیا کند.
یکی از مدیران سابق شرکت مشاوره نفت و گاز Unaoil به دلیل پرداخت رشوه چند میلیون دلاری برای جوش دادن قراردادهای نفتی به ارزش ۱.۷ میلیارد دلار در عراق، به سه سال و چهار ماه زندان در لندن محکوم شد.
قیمت نفت در معاملات روز جمعه کاهش یافت اما تحت تاثیر اعتصاب کارکنان نفتی نروژ و کاهش حداکثر ۲۵ درصدی تولید این کشور، در مسیر ثبت افزایش هفتگی قابل ملاحظه ای قرار دارد.
سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس گفت: در طرح فعلی مجلس خانوادهای که یک یا چند خودرو دارد فقط از سهمیه بنزین یک خودرو استفاده میکند و خانوادهای که خودرو ندارد، مابهالتفاوت قیمت بنزین آزاد و یارانهای به حساب سرپرست خانوار واریز میشود.
عربستان تولید نفت خود را در ماه گذشته میلادی ثابت نگه داشت و ۸.۹۷۴ میلیون بشکه در روز تولید کرد. سهمیه تولید نفت ریاض طبق قرارداد اوپک پلاس کمتر از ۹ میلیون بشکه در روز است.
تحلیلهای موسسه گلدمن ساچز نشان می دهد ارقامی که در بیانیه بودجه عربستان اعلام شده بر اساس نفت حدود ۵۰ دلار در هر بشکه بین سالهای ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۳ محاسبه شده است.
مجمع نفت و گاز نروژ (NOG) اعلام کرد بالاگرفتن اعتصاب کارگران نفتی در این کشور میتواند ظرفیت تولید نفت نروژ را ۳۳۰هزار بشکه در روز معادل ۸درصد کل تولید این کشور پایین بیاورد.
تحلیلهای موسسه گلدمن ساچز نشان می دهد ارقامی که در بیانیه بودجه عربستان اعلام شده بر اساس نفت حدود ۵۰ دلار در هر بشکه بین سالهای ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۳ محاسبه شده است.
بهانه تراشی های وزارت نفت برای اجرا نکردن قرارداد صادرات گاز به پاکستان و نرسیدن خط لوله به مرز موجب شد ایران نتواند از ظرفیت قانونی قرارداد برای مطالبه حقوق خود استفاده کند.