عربستان سعودی و روسیه هردو میخواهند آمریکا که به خاطر انقلاب شیل به بزرگترین تولید کننده نفت دنیا تبدیل شده است هم در کاهش تولید مشارکت داشته باشد ولی ترامپ در روز شنبه موضع خصمانه ای در برابر اوپک داشت و تهدید کرد بر واردات نفت عوارض وضع می کند.
رئیس آژانس بین المللی انرژی (IEA) با بیان اینکه کاهش شدید تولید توسط اوپک و سایر کشورهای تولید کننده نفت افت تقاضا را جبران نخواهد کرد، خواستار گفتگو در مورد راه های بهتر برای ایجاد ثبات در بازارهای نفت شد.
اگر عربستان قیمت را بسیار بالا قرار دهد، مشتریان در بحبوحه کاهش تقاضا و پر شدن سریع مخازن ذخیره، بسیار کم و تنها در حد قرارداد های مدت دار خود خرید می کنند و اگر قیمت را بسیار پایین آورد، مشکلات به وجود آمده از جنگ قیمت غیر قابل تحمل خواهد شد.
شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی اعلام کرد اگر فردی از ابتدای زمان سهمیهبندی بنزین از سهمیهاش استفاده نکرده باشد، سهمیه اردیبهشت به آن فرد تعلق نمیگیرد.
ولادیمیر پوتین، رییس جمهور روسیه ضمن انداختن تقصیر ریزش قیمتهای نفت به گردن عربستان سعودی، اعلام کرد که کشورش برای کاهش چشمگیر تولید نفت به همراه آمریکا و اوپک آماده است.
عراق در ماه مارس ۱۰۵ میلیون بشکه نفت خام فروخت و از فروش آن ۲.۹۹ میلیارد دلار درآمد داشت، در حالی که در فوریه از فروش ۹۸.۳ میلیون بشکه نفت خام، ۵.۵ میلیارد دلار به دست آورده بود.
تولیدکنندگان ائتلاف اوپک و متحدانش منتظرند ببینند آیا آمریکا تلاشی برای ثبات بازار می کند یا نه. آنها می گویند هرگونه کاهش تولید نفت باید شامل تولید کنندگان خارج از این ائتلاف هم باشد.
به دنبال امیدواری ها نسبت به انعقاد یک توافق جهانی برای کاهش عرضه نفت که احتمالا تا اوایل هفته آینده به دست خواهد آمد، قیمت نفت روز جمعه برای دومین جلسه متوالی افزایش داشت و بزرگترین رشد هفتگی تاریخ خود را پشت سر گذاشت.
رئیس جمهوری آمریکا اعلام کرد که مدیران ارشد نفتی را برای بحث و گفتوگو درباره کمک به صنایع نفتی در شرایط تضعیف شدید تقاضا به دلیل آثار منفی شیوع ویروس کرونا به کاخ سفید دعوت کرده است.
قرنطینه 3 میلیارد نفر در جهان و کاهش 25 درصدی مصرف سوخت، میتواند شرکت «شل» بزرگ ترین خرده فروش بنزین در سطح جهان را با تهدید بزرگی مواجه کند. این شرکت، تولیدات پالایشی خود را 13 درصد کاهش داد.
با افزایش قیمت نفت ایران به بیش از 16 دلار، قیمت نفت اورال روسیه که همواره گرانتر از نفت سنگین ایران بوده سقوط کرد و به رقم 16 دلار و 55 سنت کاهش یافت.