چین طی چند سال آینده یک میلیون بشکه دیگر به ظرفیت پالایشگاهی خود اضافه کرده و در یکی دو سال آینده از آمریکا به عنوان بزرگترین پالایش کننده نفت خام پیشی میگیرد.
بانک بارکلیز با اشاره به انتظارات برای محدودیت عرضه اوپک و متحدانش و توزیع واکسن کووید ۱۹ که تقاضا در نیمه دوم سال را تقویت می کند، پیش بینی قیمت نفت در سال ۲۰۲۱ را بدون تغییر حفظ
ابوظبی با وجود محدودیت تولید اوپک، ۴۴۸ میلیارد درهم (۱۲۲ میلیارد دلار) در بخش نفت و گاز طبیعی طی ۵ سال آینده هزینه میکند تا ظرفیت تولید خود را افزایش دهد.
به نظر میرسد روسیه در سال جاری میلادی جای عربستان را به عنوان بزرگترین عرضه کننده نفت به چین گرفته باشد. رقابت تنگاتنگی بین این دو کشور وجود دارد و برنده نهایی هنوز مشخص نیست.
رئیس مجمع نفت ژاپن گفت تقاضای ضعیف نفت و افزایش موارد ابتلا به کرونا احتمالاً اتحاد اوپک پلاس را وادار میکند کاهش تولید ۷.۷ میلیون بشکهای خود را در ۲۰۲۱ هم ادامه دهد.
انتظار می رود تقاضا برای بنزین در اروپا بین ۱۵ تا ۲۰ درصد در نوامبر و دسامبر، دو ماه پایانی سال جاری میلادی، نسبت به همین ماه ها در سال گذشته میلادی کاهش داشته باشد بنابراین پالایشگاههای بیشتری در اروپا در خطر تعطیلی دائم قرار دارند.
شرکت گزپروم پس از گفتگو با شرکت ملی نفت چین، اصلیترین شریک خود اعلام کرد متوسط صادرات گاز روسیه به همسایه شرقی خود از اول تا ۲۰ نوامبر بیشتر از آن چیزی بوده که ماه گذشته بین دو کشور توافق شده بود.
تولیدکنندگان بزرگ عرب حاشیه خلیج فارس بدهی خود را از طریق وام های حکومتی و شرکتی افزایش داده اند. انتشار اوراق بهادار در این منطقه تا حالا به ۱۰۰ میلیارد دلار رسیده و رکورد سال ۲۰۱۹ را شکسته است.
طبق اطلاعات شرکت خدمات انرژی بیکر هیوز، تعداد چاههای نفت و گاز آمریکا که اولین نشانه تولید این کشور در آینده است، دو حلقه در هفته منتهی به ۲۰ نوامبر کاهش یافته و به ۳۱۰ رسیده است.
گروه اوپک پلاس در جدیدترین نشانه از آماده شدن برای به تاخیر انداختن برنامه افزایش تولید، از کشورهای تولیدکننده نفت عضو این گروه خواست در نشست آتی وزیران برای اقدام آماده باشند.
معاون نخست وزیر روسیه در جلسه کمیته نظارت بر اوپک پلاس گفت: اقدامات محدودکننده جدید اعمال شده توسط کشورهای مختلف در پاسخ به موج دوم شیوع ویروس کرونا در تقاضای نفت تأثیر کمتری نسبت به فصل بهار داشته است.