به گزارش میز نفت، جز دو معاون زنگنه همه معاونان باید سمتهای خود را ترک کنند ازجمله حمیدرضا عراقی مدیرعامل شرکت ملی گاز که یکی از ضعیفترین مدیران شرکت ملی گاز طی دو دهه اخیر بوده است با انبوهی از سوء مدیریتها و تصمیمات عجیب که در آینده باید به آنها پاسخ داده شود.
به هر صورت، عراقی باید با برج گاز خداحافظی کند و در این میان گمانهزنیها برای جانشین وی آغازشده است که یکی از این گمانهزنیها به آیدین ختلان ختم میشود. ختلان که گزینه نخست زنگنه برای مدیریت شرکت ملی صنایع پتروشیمی بود، بنا به منع قانونی و البته برخی مخالفتهای جدی ، همچنان در قامت «منشی» باقی ماند ولی این روزها برخی علاقه دارند وی را گزینه اصلی مدیریت شرکت ملی گاز معرفی کنند.
ختلان اما بازهم نمیتواند در این جایگاه قرار بگیرد، به همان دلیلی که نتوانست مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی باشد؛ دلیل هم به ماده 19 اساسنامه شرکت ملی گاز ایران برمیگردد:
رئیس هیئتمدیره و مدیرعامل و اعضاي هیئتمدیره باید ایرانی باشند. رئیس هیئتمدیره و مدیرعامل از بین کارمندان صنایع نفت و گاز و پتروشیمی ایران که اقلاً 15 سال سابقه خدمت در صنایع مزبور را داشته و حداقل پنج سال عضو هیئتمدیره صنایع مذکور باشد و یا از بین اشخاصی که سابقه خدمات برجسته دولتی و یا اجتماعی داشته باشند انتخاب خواهد شد. اعضاي هیئتمدیره از بین کارمندان صنایع مذکور که اقلاً ده سال سابقه خدمت داشته و لااقل پنج سال عهدهدار مشاغل
مهمی در این صنایع بودهاند و یا از بین متخصصین برجسته دیگر که سابقه اشتغال در مدیریت مؤسسات صنعتی مهم و یا امور مالی و اقتصادي و حقوقی داشته باشند انتخاب خواهند شد. اعضاء علیالبدل هیئتمدیره منحصراً از بین کارمندان عالیرتبه شرکت انتخاب میشوند.
با توجه به این بند قانونی و حداقل سابقه 15 ساله مدیرعامل احتمالی در این حوزه، انتصاب ختلان در این سمت کاملاً غیرقانونی است مگر آنکه وزیر نفت بازهم از قانون سرپیچی کند. پیشتر هم درباره تخلف قانونی انتصاب ختلان به مدیریت شرکت ملی صنایع پتروشیمی نوشته بودیم که همان نیز شد.
دوشنبه ۸ مرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۱:۲۰
ولی عملا حالا همه کاره پتروشیمی و هولدینگ است. از نهادهای ذیربط و هرکسی به فکر جمهوری اسلامی است می خواهم ایشان را حسابرسی مالی کنند.آخر یک جوان در این سن و سال این پول و امکانات که اغلب مخفی است از کجا آورده؟ بروید سفرها و خرج و برج این فرد را ببینید.