هفته گذشته بیش از 60 نفر از کارکنان شرکت هواپیمایی کارون (نفت سابق) که 20 تیرماه امسال اخراج شدند، در اعتراض به اقدامات مدیران ارشد این شرکت، در محل فرودگاه اهواز تجمع اعتراضی برپا کردند که به دنبال آن با تمهید تدابیر امنیتی شدید از سوی نیروی انتظامی و حراست فرودگاه، معترضان که افرادی با 20 تا 25 سال سابقه کار در این شرکت هستند، متفرق شدند، اما فضای امنیتی همچنان در فرودگاه اهواز ادامه دارد.
به گزارش میز نفت، پس از تغییر تیم مدیریتی شرکت هواپیمایی کارون، تعدیل کارکنان این شرکت، از آغاز امسال در چند مرحله رخ داده است، بهطوریکه حدود 2 ماه پیش هم بیش از 30 نفر از کارکنان و مهندسان این شرکت هواپیمایی باسابقه تعدیل شدند.
شرکت هواپیمایی کارون (نفت سابق) در ماههای اخیر، شکایتهای مردمی متعددی از تأخیرهای زیاد و بعضاً باطلی پروازهای این ایرلاین وابسته به صندوق بازنشستگی نفت دریافت کرده که به گفته کارشناسان، وضعیت نابسامان این شرکت هواپیمایی که اخیراً در زمره پرتأخیرترین شرکتهای هواپیمایی کشور قرار گرفته است را باید در انتصابهای اخیر مدیران آن و سناریوی از پیش طراحیشده برای واگذاری این شرکت به بخش خصوصی، جستوجو کرد.
در طول ماههای گذشته یک دیپلمه ریختهگری در حال تحصیل در دانشگاه آزاد بهعنوان مدیرعامل (الف-الف) و یکی از کارکنان حراست شرکت ملی نفت ایران بهعنوان رئیس هیئتمدیره (ش-ک) این شرکت هواپیمایی منصوب شدند. صندوق بازنشستگی صنعت نفت سهامدار اصلی شرکت هواپیمایی کارون است و مدیرعامل و اعضای هیئتمدیره آن را منصوب میکند.
گفته میشود که سوء مدیریت موجب ورشکستگی هواپیمایی نفت (کارون) شده است، معترضان میگویند که گروهی از صاحبان رانت و قدرت که در دولت هم نفوذ دارند، در تلاشند تا با برخی اقدامات همچون ایجاد بینظمی در پروازها، ممانعت از پرواز برخی هواپیماهای شرکت به بهانه نبود قطعات تحریمی و...، شرکت هواپیمایی نفت را ورشکسته نشان دهند تا زمینه واگذاری آن به سرمایهگذاران بخشی خصوصی با قیمتی نازل را فراهم کنند.
دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۱:۲۶