۳
۵
لیستی که افتخارش برای وزیر نفت است

سکوت دو قوه درباره استخدام نمایندگان در نفت

هر چند اين افشاگري به مذاق علي لاريجاني رئيس مجلس خوش نيامد و به نماينده مخالف انتقادهايي وارد كرد ولي چند هفته پس از اين ماجرا اسنادي منتشر شد كه نشان مي‌داد چندين نماينده فعلي و بستگان در وزارت نفت استخدام شدند.
سکوت دو قوه درباره استخدام نمایندگان در نفت
ميزنفت/ استخدام نمایندگان مجلس در وزارت نفت را بايد پديده‌اي دانست كه در دولت يازدهم و دوازدهم به ظهور رسيد تا همراه‌ترين مجلس با وزارت نفت نصيب بيژن نامدار زنگنه شود.  زنگنه همواره يكي از وزرايي بوده كه مخالفان سرسخت و جدي در مجلس داشته است. اغلب تصميم‌گيري‌هاي وي مورد انتقاد مجلس قرار مي‌گرفت و حتي تا يك‌قدمي استيضاح مي‌رفت. سال 92 وي در مجلس كار سختي داشت و به سختی  توانست كليد وزارت نفت را از بهارستان دريافت كند. 

همان زمان زمزمه‌هايي شنيده شد مبني بر آنكه تعدادي از نمايندگان مخالف وي با وعده استخدام در وزارت نفت نظرشان برگشته بود. مجلس اصولگرايي كه در ظاهر نمي‌توانست به وي اعتماد كند اما او را عبور داد و در نهايت هم كسي نفهميد وي چگونه از اين فيلتر عبور كرد. 

اين راز سربسته باقي ماند تا جلسه رأي اعتماد او در سال 96. هدايت‌الله خادمي نايب رئيس كميسيون انرژي كه به عنوان مخالف صحبت كرد پرده از ماجرايي برداشت كه وزير نفت با استخدام بيش از 25 نماينده دوره‌هاي نهم و دهم مجلس در وزارت نفت، دست به بدعت بزرگي زده بود و همين كار شائبه‌هايي را براي خريد و فروش رأي اعتماد ايجاد كرد. 

در همين حين وزير نفت هم در واكنش به اين افشاگري گفت به استخدام نمايندگان افتخار مي‌كند! چراكه به عقيده زنگنه، نگراني نمايندگان درباره آينده شغلي خود مفسده‌انگيز است. دو روز پس از اين غائله، اخباري مخابره شد كه نشان مي‌داد وزير نفت براي اخذ رأي اعتماد به مجمع نمايندگان استان گيلان تعهداتي داده است كه كار را براي وزير نفت سخت‌تر كرد. 

هر چند اين افشاگري به مذاق علي لاريجاني رئيس مجلس خوش نيامد و به نماينده مخالف انتقادهايي وارد كرد ولي چند هفته پس از اين ماجرا اسنادي منتشر شد كه نشان مي‌داد چندين نماينده فعلي و بستگان در وزارت نفت استخدام شدند. 

اين در حالي است كه رئيس مجلس گفته بود در صورت استخدام نمايندگان فعلي مجلس با وزير نفت برخورد مي‌كند ولي پس از افشاي جزئيات اين اقدام عجيب زنگنه هيچ برخوردي با او نشد تا نشان داده شود برخی  مسائل كشور در محلي بسته مي‌شوند كه نبايد ديده ‌شود. 
  
*مجلس نهمي‌ها
تعدادي از نمايندگان مجلس نهم در همان سال 92 به استخدام وزارت نفت درآمدند تا پس از نمايندگي به نفت بروند. يكي از اين نمايندگان سيدشريف حسيني عضو هيئت رئيسه مجلس نهم و يكي از طرفداران زنگنه در مجلس بود. نماينده سابق اهواز پس از دوران نمايندگي در نفت صاحب سمت شد درست مانند سيدمؤيد حسيني‌صدر كه در بخش پتروشيمي فعال شد. 
از ديگر نمايندگان مجلس نهم هم مي‌توان به انصاري نماينده آبادان، تميمي نماينده شادگان و چند نماينده ديگر اشاره كرد كه همگي در نفت استخدام شدند. 
  
*نمايندگان فعلي
در روزهاي رأي اعتماد تصويري منتشر شد كه دست وزير نفت روي صورت يكي از نمايندگان مجلس قرار داشت كه حاشيه‌ساز شد. آن نماينده جليل مختار بود كه هم‌اكنون نماينده مردم آبادان و عضو كميسيون انرژي است، اسناد منتشر شده نشان مي‌دهد وي چند ماه پيش از اداره بهزيستي به وزارت نفت منتقل شده و با مدرك بهزيستي، نفتي شده است. 

  غلام‌محمد زارعي، نماينده مردم بويراحمد و دنا در مجلس نهم و دهم هم توانسته كارمند وزارت نفت شود. زارعي كه كارمند وزارت كشور است در سال ۹۴ پيش از پايان مجلس نهم توانسته خود را از استانداري كهگيلويه و بويراحمد به وزارت نفت منتقل كند كه اگر موفق به حضور در مجلس دهم نشد، به جمع نمايندگاني بپيوندد كه با موافقت زنگنه نفتي شده‌اند. البته تأكيد مي‌شود در مجلس نهم هم يكي از نمايندگان وقت به همين شكل به وزارت نفت منتقل شد كه نشان مي‌دهد اين رويه همواره از سوي وزير نفت پيگيري مي‌شده است. 

آخرين فهرست استخدامي‌هاي وزارت نفت از بهارستان نشان مي‌دهد بسياري از نمايندگان سابق و فعلي مجلس در وزارت نفت استخدام شده‌‌اند كه در نوع خود جالب و شبيه يك ركورد است. 
1- محمد‌سعيد انصاري، نماينده سابق آبادان، صندوق بازنشستگي نفت
2- عبدالله تميمي، نماينده سابق شادگان، صندوق‌ بازنشستگي نفت
3- حسن شبانپور، نماينده سابق مرودشت، معاونت پارلماني وزارت نفت
4- حميد كريمي، نماينده سابق ايلام، شركت نفت مناطق مركزي
5- شمس‌الله بهمئي، نماينده سابق رامهرمز، معاون پشتيباني و فناوري مركز توسعه مديريت وزارت نفت
6- سيد‌شريف حسيني، نماينده سابق اهواز، مديركل حسابرسي و امور مجامع وزارت نفت
7- سيد‌مؤيد حسيني‌صدر، نماينده سابق خوي، مشاور وزير نفت در امور پتروشيمي
8- اميرعباس سلطاني، نماينده سابق بروجن، عضو هيئت مديره شركت نفت فلات قاره
9- علي مروي، نماينده سابق نيشابور، رئيس هيئت مديره پتروپارس
10- سعيد حيدري‌طيب، نماينده سابق كرمانشاه، نماينده وزير نفت در هيئت عالي گزينش
11- جليل جعفري، نماينده سابق خلخال، عضو هيئت مديره شركت بهينه‌سازي مصرف سوخت
12- سيد عماد حسيني‌، نماينده سابق قروه، رئيس هيئت مديره تاپيكو
13- سيدمعروف صمدي، نماينده سابق سنندج، فعال در فاز 15 و 16
14- سيد‌محمد بياتيان، نماينده سابق بيجار، فعال در فاز 14
15- مرتضي زرين‌گل، نماينده سابق كردستان، معاونت توسعه طرح‌هاي شركت نفت و گاز پارس
16- احمد سجادي، نماينده سابق سرخس، شركت نفت مناطق مركزي
17- ابوالقاسم رحماني، نماينده سابق اقليد، مديرعامل شركت تأسيسات دريايي
18- محمد سقايي، نماينده سابق استهبان و ني‌ريز، مشاور وزير و مجري طرح خط لوله انتقال نفت خام گوره، جاسك
19- محمد ابراهيم محبي، نماينده سابق سنقر،  سرپرست هسته گزينش مركزي
20- حميدرضا كاتوزيان، نماينده سابق تهران، رئيس پژوهشگاه صنعت نفت
21- پورفاطمي، نماينده سابق تنگستان، رئيس امور فرهنگي شهرك‌هاي مسكوني صنعت نفت
22- محمد فيروزي، نماينده سابق نطنز، مديريت نظارت بر طرح‌هاي عمراني مناطق نفت‌خيز
23- غلامحسين فروغي‌نيا، نماينده سابق شيراز، مدير منابع انساني شركت بهره‌برداري نفت و گاز زاگرس جنوبي
24- جليل مختار، نماينده آبادان
25- اميد كريميان، نماينده مريوان
26- غلام محمد زارعی، نماینده بویر احمد

منبع: جوان
سه شنبه ۴ مهر ۱۳۹۶ ساعت ۱۱:۲۲
کد مطلب: 19092
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *


رضاییان
Iran, Islamic Republic of
جهان سوم «بخوانید فساد» جاییست که نماینده مجلس از ترس مفسده استخدام میشود ولی بورسیه وزارت نفت با تهمت های بزرگی همچون معدل 12 و 13 از حق قانونی اش محروم
Iran, Islamic Republic of
وقتی ژن خوب داری چه باک از باد و باران؟
فساد که سازمان یافته بشه دیگه علاجی نداره دوست عزیز. هنوز یادمون نرفته کرسنت و ... که به فراموشی سپرده شد! اینجا ایرانه و این مسایل تنها سوهان روح مردم عادیه ولی ایشون که ترسی از برخورد قانونی ندارن نتنها پشیمان نیستند بلکه ابراز افتخار هم میکنن. متاسفم برای خودم و رایی که به روحانی دادم. کاش میمردم این روزا رو نمیدیدم اقای لاریجانی فکر کنم بیش از یک مورد درخواستی شما نام برده شد!
امیر
Iran, Islamic Republic of
نماینده همدان در مجلس چهاردهم پیش از انقلاب و قبل از مرحوم دکتر مصدق, موضوع ملی شدن صنعت نفت را بطور ضمنی مطرح کرد. البته درآن زمان ملی شدن صنایع و معادن شعار جهانی بود و تعداد زیادی از دولت ها از جمله انگلیس ( معادن ذغال سنگ) را هم در بر گرفته بود.
مجلس منشا تحولات و شکوفایی اقتصادی بسیاری از دولت ها و کشورها بوده است. البته مجلس, دوره های فرمایشی هم به ویژه در زمان پهلوی اول داشت. در زمان هر دو جنگ جهانی وقتی به تصویب مجلس اعلام بی طرفی شد, دولت انگلیس از تهران تا مرزهای غرب و جنوب کشور به دنبال نمایندگان از ترس گریخته می گشت و به احمد شاه امان داد که در تهران بماند.
همین اهمیت مجلس قانون گذاری باعث شده است که همیشه مورد هجوم منافقان و مزوران باشد. اکنون دیگر نماینده و مجلس متفاوت شده است. مشت نمونه خروار است. امید است روزی نمایندگانی به خانه وکلای مردم مشرف شوند دارای سطح تحصیلات عمیق و دقیق ملی و بین المللی معتبر باشند و تجربیات خوبی در حوزه های اقتصادی و قانون گذاری باشند. البته بالاتر و مهمتر و مغفول تر البته از مجلس, خود قانون است. ذبح قانون با تصویب تبصره از دیر باز سنت بد بوده که باید شکسته شود. همواره نقض قانون به جهت نقص قانون می باشد. امید است نماینده گان و مسولین سرگردان در گردن هم سر بگردانند و بکردند تا هوشیاری و شکوفایی.
Iran, Islamic Republic of
.... که به تنهایی اصلاحات رو با خاک یکسان کرد. برات متاسفم ژنرال
نفت مرکزی
Iran, Islamic Republic of
آقای عبدالنبی ملاح زاده بازنشسته و قاضی سابق دیوان عالی کشور و حقوقدان دادگستری در شرکت نفت مناطق مرکزی چکار می کند؟ ایشان که بازنشسته هستند و حقوق بازنشستگی خوبی هم میگیرد چرا الان باید توی این شرایط جای چند نفر جوان رو بگیرد؟ جوانانی که قصد ازدواج دارند منتظر شغل هستن در حالی که آقای عبدالنبی ملاح زاده با حقوق بازنشستگی و بچه هایش هم خارج از کشور هستند چه نیازی به کار کردن دوباره در سن 65 سالگی دارد؟
به نظر شما آیا از وزارت نفت حمایت میشود و یا اینکه نفت مرکزی قدرت اخراج کردنش را ندارد؟