به گزارش
ميزنفت، وزیر نفت که برای فوت مرحوم مرتضی پاشایی پیام تسلیت داده و در مراسم ختم وی حاضر میشود تا به امروز هیچ واکنشی از خود نشان نداده که هیچ، حتی اداره کل روابط عمومی وزارت نفت هم این خبر را سانسور کرد. شبکه اطلاع رسانی نفت و انرژی (شانا) هم بدون پوشش خبر درگذشت مرحوم خالدی نشان داد خط کشهای سیاسی در وزارت نفت توانسته است اخلاق را زیر پا بگذارد.
خالدی حدود 4 سال مسئولیت معاونت بین الملل وزارت نفت را برعهده داشت و زنگنه در سال 92 یکی از نخستین احکام خود را برای برکناری وی اختصاص داد که البته نقدی به آن وارد نیست ولی اینکه معاون اسبق وزارت نفت به دیار باقی میشتاید و وزارت نفت هیچ عکس العملی از خود نشان نمیدهد تامل برانگیز است. البته با توجه به فعالیت خالدی در معاونت اقتصادی شورای عالی امنیت ملی و حضور وی در سر و سامان دادن به پرونده کرسنت، چنین بی تفاوتیهایی چندان هم غیرقابل پیش بینی نبود.
سایر رسانههای همسو با وزارت نفت نیز با سانسور خبر درگذشت خالدی همان راهی را در پیش گرفتند که دیکته شده بود. سبقه چنین بی تفاوتیهایی مصادیق فراوانی دارد. به عنوان نمونه مرحوم شهرام محمدی کارگر فداکار پتروشیمی مارون که جان خود را فدای کارگران دیگر کرده و بر اثر سوختگی در بیمارستان جان به جان آفرین تسلیم کرده بود، با بی توجهی وزارت نفت مواجه شد که در نهایت با فشار رسانهها، وزیر نفت مجبور به صدور پیامی برای مرحوم محمدی شد.
ارزشهای اسلامی که مورد تاکید شخص وزیر نفت است متاسفانه به راحتی زیرپا گذاشته میشود و برای معاون اسبق بین الملل وزارت نفت نه پیام تسلیتی صادر میشود و نه در رسانه رسمی وزارت نفت به آن اشارهای میشود. وزیر نفت که لبخند معروفش در قاب عکسی که با فرهاد مجیدی به ثبت رسیده، بهتر بود با رعایت ارزشهای اسلامی و حرفهای پیام تسلیتی را صادر میکرد که چنین اقدامی، نشانه پایبندی به اصول کاری است. اینکه خالدی چه اختلاف دیدگاهی با جریان امروز غالب در وزارت نفت دارد مهم نیست، مهم آن است که برای فردی که 4 سال مسئولیت معاونت بین الملل را بر عهده داشته است حداقل خبررسانی شود اما چه میشود کرد که معیارها برای مورد، هر چه میتواند باشد جز اخلاق مداری.