۱
فوتونگار ميز نفت/

10 پروژه بزرگ جهان انرژی

پروژه ال ان جی - عصرنفت
پروژه ال ان جی - عصرنفت
ميزنفت/ در گزارش زیر به معرفی 10 پروژه جهان انرژی می‌پردازیم که میدان نفتی کاشاگان به عنوان بزرگترین پروژه در صدر قرار دارد. ميزنفت پیشتر گزارش جامعی را درباره میدان کاشاگان قزاقستان منتشر کرده بود. نکته جالب در این گزارش آن است استرالیا با تعریف 270 میلیارد دلار پروژه در بخش ال ان جی با سرعت زیادی در حال افزایش ظرفیت گاز خود است. در میان این 10 پروژه٬ میادین گازی و ال ان جی بیشترین حجم از سرمایه گذاری را به خود اختصاص داده است.

1-  میدان کاشاگان قزاقستان -  116میلیارد دلار

میدان کاشاگان قزاقستان - <a href='http://www.mizenaft.ir' target='_blank'>ميزنفت</a>


کاشاگان یکی از بزرگترین میدان های کشف شده دنیا در 40 سال اخیر است. این میدان در شمال آب‌های کاسپین قرار دارد و به دلیل دورافتاده بودن با مشکلات لجستیکی روبرو است. برای انتقال نفت تولیدی این پروژه از شبکه ریلی، خطوط لوله و نفتکش استفاده می‌شود. هوای سرد و توفانی از موانع فراروی این طرح بوده و در نیمی از سال آب‌های شمال دریای کاسپین یخ می‌زند. برای مقابله با معضل یخ زدگی ساخت مجموعه‌ای از جزایر مصنوعی در این طرح پیش بینی شده است.  


2-  گورگن استرالیا -   57 میلیارد دلار   

میدان گورگن استرالیا - <a href='http://www.mizenaft.ir' target='_blank'>ميزنفت</a>

بزرگترین پروژه گاز طبیعی استرالیا به رهبری شرکت شورون در حال اجراست. این میدان در 80 تا 135 کیلومتری سواحل شمال غرب استرالیا قرار دارد. ذخایر گاز این میدان 40 تریلیون فوت مکعب تخمین زده شده است. گاز برداشت شده در جزیره بارو به ال ان جی تبدیل می شود.


3- ایچتیس استرالیا  - 43  میلیارد دلار 

میدان ایچتیس استرالیا - <a href='http://www.mizenaft.ir' target='_blank'>ميزنفت</a>


 گاز میدان فراساحلی این پروژه در تاسیسات شناور فرآورش شده و مایعات همراه با نفتکش روانه بازار می‌شود. گاز طبیعی نیز با یک خط لوله 550 مایلی زیردریایی به خشکی منتقل می‌شود تا به ال ان جی تبدیل شود.


4-  بوانینکوسکوی روسیه  - 41  میلیارد دلار 

پروژه وانینکوسکوی روسیه - <a href='http://www.mizenaft.ir' target='_blank'>ميزنفت</a>


این پروژه قطبی در آب‌های دریای کارا قرار دارد. ذخایر گاز این میدان 173 تریلیون فوت مکعب تخمین زده می‌شود. این عدد دو برابر ذخایر سازند شیل مارسلوس در ایالات متحده است. برای انتقال تجهیزات از یک راه آهن 355مایلی استفاده شده است. گاز این پروژه به خطوط لوله روسیه تزریق می‌شود.


5- استرالیا پاسیفیک ال ان جی - 37 میلیارد دلار 

استرالیا پاسیفیک ال ان جی - <a href='http://www.mizenaft.ir' target='_blank'>ميزنفت</a>


این پروژه با هدف تولید ال ان جی در شمال شرق استرالیا اجرا می‌شود. شرکت سینوپک چین از خریداران ال ان جی این طرح در یک دوره 30ساله خواهد بود. شرکت کانسای الکتریک ژاپن از دیگر خریداران این محصول است.   


6- ویت استون استرالیا -  35 میلیارد دلار    

پروژه ویت استون استرالیا - <a href='http://www.mizenaft.ir' target='_blank'>ميزنفت</a>


این پروژه ال ان جی در شمال شرق استرالیا قرار دارد. شرکت شورون 64 درصد سهام این پروژه را در اختیار دارد. یافتن محل ساخت پایانه بارگیری ال ان جی از چالش‌های این طرح بوده است.     


7-  کویینزلند کورتل ال ان جی استرالیا -  34 میلیارد دلار    

کویینزلند کورتل ال ان جی - <a href='http://www.mizenaft.ir' target='_blank'>ميزنفت</a>


این پروژه تولید ال ان جی در شمال شرق استرالیا قرار دارد. بخش قابل توجهی از تاسیسات پروژه در تایلند ساخته و حمل شده است. بازارهای هدف این پروژه کشورهای چین ژاپن سنگاپور و شیلی خواهد بود.

8 - کیرل کانادا - 33میلیارد دلار

پروژه کیرل کانادا- <a href='http://www.mizenaft.ir' target='_blank'>ميزنفت</a>


این پروژه بزرگترین طرح تولید نفت ماسه‌ای با ظرفیت 345 هزار بشکه در روز است. در این پروژه نفت از ماسه جدا شده و روانه پالایشگاه می‌شود. اجرای عملیات در این پروژه نیازمند مصرف آب و انرژی قابل توجه و مشابه فرآیندهای پالایش نفت سنگین است. شرکت اکسون 63 درصد سهام این طرح را در اختیار دارد. 


9 - جی ال ان جی استرالیا  -  30 میلیارد دلار 

پروژه جی ال ان جی استرالیا - <a href='http://www.mizenaft.ir' target='_blank'>ميزنفت</a>


در این پروژه گاز با یک خط لوله 360 مایلی به جزیره گلدستون منتقل می‌شود. گاز سپس با سرد شدن تا دمای منفی 258 درجه فارنهایت مایع می‌شود. ال ان جی تولید شده سپس برای بارگیری روانه تانکرها می‌شود. این طرح یکی از شش پروژه ال ان جی در حال توسعه کشور استرالیا است.     

10- سد تری جورج چین - 28 میلیارد دلار 

پروژه سد تری جورج  - <a href='http://www.mizenaft.ir' target='_blank'>ميزنفت</a>


تخمین‌های مختلفی در مورد هزینه‌های این پروژه انجام شده است، اما موضوع مورد توافق اینست که سد تری جورج، پرهزینه ترین پروژه برقابی ساخته شده دنیاست. از 70 سال پیش، ایده ساخت سد بر روی رود یانگ تسه مطرح بوده است، اما در سال 1992 میلادی دولت چین اجرای این پروژه را تصویب کرد. مهاجرت اجباری یک میلیون نفر از ساکنان مناطق پیرامونی از دلایل مخالفت با اجرای این سد بوده است. ظرفیت تولید برق سد تری جورج 84.7 میلیارد کیلووات در سال و برابر با 10 درصد تقاضای این کشور است.
شنبه ۱۰ تير ۱۳۹۶ ساعت ۰۰:۳۴
کد مطلب: 18085
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *