به گزارش«
ميزنفت»، پس از پنج ساعت و نیم رانندگی در نیمه های شب خود را به یکی از پایگاههای تیپ 35 تکاور ارتش رساندیم تا به نقطه صفر مرزی برویم.
میادین مین تمام اطراف جاده را احاطه کرده بود و پایگاه های مرزبانی در طول مسیر بر عبور و مرور نظارت داشتند.
پس از پایان جاده به واسطه راهی کوهستانی و باریک در میان میادین مین پیاده خود را به یکی از پایگاههای تیپ 35 تکاور رساندیم که در آن تکاوران با استفاده از تجهیزات و امکانات خود در سنگرهای خود مستقر بودند.
هر کدام از تکاوران حدود 40 کیلوگرم بار شامل سلاح و تجهیزات را به همراه داشتند و عده ای نیز علاوه بر آن، سلاح های سنگین و سیستمهای رادیویی را حمل می کردند.
تعدادی از این سربازان با استفاده از دوربینهای مختلف تمام محدوده را رصد کرده و به سلسله مراتب فرماندهی گزارش می دادند.
تکاوران تیپ 35 نیروی زمینی ارتش اکنون کار حفاظت بخشی از مرزهای غربی کشور را بر عهده دارند و در نوار مرزی مستقر شده اند.
فرمانده تیپ 35 تکاور نیروی زمینی، این تکاوران در شرایط سخت نظامی آموزش دیده اند و برای عملیات در هر شرایطی آماده هستند.
سرهنگ غلامرضا عسگری در این باره به خبرنگار ایرنا گفت: تکاوران حاضر در مرز علاوه بر آموزش های ویژه تکاوری با نحوه مراقبت از مرز نیز آشنا شده اند و آموزش های لازم برای رویارویی با گروهک های تروریستی حاضر در خاک عراق را نیز دیده اند.
علی 25 ساله که با درجه گروهبانی از مشهد برای مراقبت از مرزهای غربی کشور آماده بود، افزود: آموزش های خوبی دیده ایم و از شرایط با خبریم تا اگر مشکلی پیش آمد به شدت با آن برخورد کنیم.
مرتضی 29 ساله نیز با درجه ستوانی از کرمانشاه راهی مرز شده بود.
وی نیز در ابن باره یادآورشد که بارها و بارها صحنه های جنگ را مرور کرده ایم و می دانیم برای قافلگیری دشمن چه کار کنیم.
وحید 27 ساله که از لرستان به مرز آمده بود و سلاحی سنگین در اختیار داشت دیگر سرباز سرافراز ایران اسلامی بود که با چهره ای خندان در باره دفاع از انقلاب و کشور اظهارداشت: سلاح را هم از ما بگیرند با سنگ می جنگیم؛ حتی از دندان هایمان نیز کمک می گیریم تا امنیت در مرزهای کشورمان برقرار شود.
پس از بازگشت به پایگاه و استراحتی سه ساعته، هفت و نیم صبح در دمایی 36 درجه راهی بخش دیگری از منطقه شدیم که سنگرهای رزمندگان دوران دفاع مقدس هنوز در آن باقی مانده بود و تکاوران از آنها استفاده می کردند.
تکاوران پایگاه را به دلیل ارتفاع بالا و اشرافی که به منطقه داشت، پایگاه عقاب ها خطاب می کردند.
سنگرها با استفاده از سرنیزه در دل کوه حفر شده بودند و گاهی اتاق ها و پنجره هایی نیز داشتند.
ساعت 10 ظهر دمای هوا به 50 درجه رسید؛ نی های انباشته شده به عنوان سایه بان تکاوران را از گرمای شدید حفاظت می کرد.
عده ای از تکاوران پشت سلاح های سنگین و دوربین ها مستقر بودند، عده ای دیگر نیز سیستم های رادیویی را چک می کردند و عده ای هم در سنگرها کار تهیه وسایل و پشتیبانی را بر عهده داشتند.
تکاوران با استفاده از تکه های پلاستیک صندوق صدقاتی کوچک برای خود درست کرده بودند که هنگام تعویض پست، مقداری پول در آن می انداختند.
مهدی 18 ساله که با 48 کیلوگرم وزن از سبزوار به مرزهای غربی آمده بود، می گفت: همه چیز دست خداست، صدقه می دهیم که خدا مراقبمان باشد.
از او که برای تکاوران شربت و آب می برد پرسیدم سربازی در شرایط دوری از خانه و موقعیت مرزی سخت نیست، که در جواب گفت: حقیقتش خیلی سخت است اما همین که می دانم در امنیت کشور موثرم احساس غرور می کنم؛ حاضرم جانم را هم بدهم تا خواهر 9 ساله ام با خیال راحت به مدرسه برود.
تکاوران مقداری از سهمیه اندک آب خود را در گودالهایی جمع کرده بودند تا تشنگی را از حیوانات منطقه بگیرند.
در بخش دیگری از منطقه یگان های پهپادی و زرهی نیروی زمینی ارتش تکاوران را در بحث شناسایی و پشتیبانی رزمی حمایت می کردند.
فرمانده تیپ 35 تکاور درباره ماموریت تیپ گفت: خرداد ماه سال گذشته پس از ابلاغ دستور سلسله مراتب یگان هایی از تیپ در کمتر از 24 ساعت به نوار مرزی منتقل و در منطقه مستقر شدند.
سرهنگ عسگری در گفت و گو با ایرنا افزود: این تیپ اکنون در آمادگی کامل به سر می برد و در صورت مشاهده هرگونه تهدید احتمالی آن را در نطفه خفه خواهد کرد تا مرزهای ایران اسلامی همچنان در امنیت کامل باشند.
وی تصریح کرد: حضور نیروهای تیپ 35 در منطقه باعث ایجاد حس امنیت و آرامش در مردم منطقه شده است و آنها از حضور این نیروها خوشحال هستند.
فرمانده تیپ 35 تکاور یادآور شد: دشمن نیز زمانی که تحرکات ما را در مرز دید متوجه اقتدار نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران شد؛ اکنون آنها می دانند که نمی توانند در مقابل ایران راه به جایی ببرند.
سرهنگ عسگری با اشاره به رصد تحرکات با استفاده از پهپاد های نیروی زمینی اظهار کرد: علاوه بر رصدی که توسط یگان های پهپادی انجام می شود، عناصر دیده بانی در پایگاههای مرزی هرگونه تحرکی را رصد می کنند.
وی تاکید کرد: اگر تحرکی از دشمن ببینیم با صد درصد توان رزمی خود تهدید را نابود خواهیم کرد.
فرمانده تیپ 35 تکاور تصریح کرد: مردم مطمئن باشند که تا زمانی که سربازان ایران اسلامی در مرزها حضور دارند دشمن نمی تواند اقدامی علیه مرزهای ایران اسلامی انجام دهد.
پیش از این نیز نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی حفاظت از مرزهای جنوب شرقی و شمالی غربی کشور را بر عهده گرفته بود.
فرمانده نیروی زمینی ارتش دی ماه سال گذشته در گفت و گو با ایرنا اعلام کرد که پنج تیپ از نیروی زمینی برای مقابله با هرگونه تهدید احتمالی راهی مرزهای غربی شده اند.
امیر سرتیپ احمدرضا پوردستان تاکید کرد: 40 کیلومتری خاک عراق خط قرمز ایران است و اگر دشمنان به این محدوده نزدیک شوند با مشت محکم نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران رو به رو خواهند شد.
منبع:ایرنا