۰

راه کنترل عصبانیت

راهکارهایی برای کنترل عصبانیت و خشم که با تمرین کردن آنها می‌توانید به فردی قدرتمند در برابر خشم تبدیل شوید
راه کنترل عصبانیت - میز نفت
راه کنترل عصبانیت - میز نفت
شروع یک برنامه منظم ورزشی برای به دست آوردن آرامش و در عین حال کاهش آثار منفی محرک‌های اعصاب بسیار موثر است.

روان‌شناسان توصیه می‌کنند ورزش را در حد قهرمانی یا برای مسابقه انجام ندهید، زیرا شما در واقع ورزش را برای آرامش اعصاب خود انجام می‌دهید تا در زندگی از قابلیت بالاتری برخوردار شوید.

فکر کنید کدام ورزش را بیشتر دوست دارید.بدون پیش‌داوری آن را آزمایش کنید.در انتخاب انواع ورزش، نخست به فکر لذت بردن از آن و سپس به فکر تامین سلامتی‌تان باشید.

ورزش‌های سبک و مستمر همچون شنا، دویدن آهسته، دوچرخه‌سواری و یا پیاده‌روی تند، ضربان قلب را بالا می برند و انجام یکی از این ورزش ها طبق علاقه تان حداقل به مدت ۲۰ دقیقه در روز بسیار سودمند و فرح‌بخش است.

اگر چند روز نتوانستید برنامه ورزشی‌تان را دنبال کنید، تلاش کنید برنامه ورزشی خود را هر چه زودتر از سر بگیرید، زیرا ورزش‌های منظم بیش از ورزش‌های بی‌برنامه، اثربخش هستند.

هم‌کلام شوید:

در آغاز به یاد داشته باشیم بهترین و نزدیک‌ترین دوست همه انسان‌ها، خدای تواناست که ما را آفریده و لحظه‌ای از یاد ما جدا نیست. هرچه از این یار مهربان بگویم کم است، زیرا برقراری ارتباط قوی با خدا، انرژی و انگیزه لازم را برای غلبه بر خشم به وجود می‌آورد.

البته پسندیده است علاوه بر این یار آشنا و همیشگی، دوست‌های دیگری هم داشته باشیم. این افراد می‌توانند همسر، مادر، پدر، فرزند و یا دوستانی امین و دلسوز باشند.

لحظه‌هایی که احساس تنهایی و ناراحتی می‌کنید، صحبت کردن با چنین محرمان اسراری و حتی دیدار آنها، تسکین دهنده ی خوبی برای دردهایتان است.

در حضور آنها از غم و غصه و ناراحتی‌هایتان بگویید (البته نباید در این کار افراط کنید) و با این کار خشم خود را کاهش دهید.

کتاب بخوانید:حتی شما هم زیاد شنیده‌اید که کتاب بهترین دوست انسان است.

دوستی که با زبان بی‌زبانی، در اوج سکوت، ساعت‌ها با شما حرف می‌زند. بی‌صدا و آرام، اما مهربان و در خلوت و تنهایی، راهنمایی‌تان می‌کند.

خواندن مجله‌ها و کتاب‌های مفید و مورد علاقه‌تان که به طور اصولی راه‌های غلبه بر خشم را آموزش می‌دهند، سبب تقویت عوامل بازدارنده از خشم در وجودتان می‌شود.

اجتماعی‌تر باشید:بیکاری، روان انسان را تحت‌الشعاع قرار می‌دهد. اگر به فعالیت‌های مفید و مطلوب دست نزنید، انرژی شما هدر می‌رود. اگر این انرژی درونی درست مصرف نشود، سبب تخیل‌پردازی ، پرورش افکار منفی و به موجب آن مهیا شدن شرایط مساعد برای بروز رفتارهای پرخاشگرانه خواهد شد.

در شرایط بیکاری، افراد آمادگی دو چندان برای عصبی شدن و بروز رفتارهای نامناسب خواهند داشت، بنابراین بهتر است همیشه به دنبال یادگیری یک هنر یا فعالیت مفید باشید، حتی آموزش هنر به دیگران یا شرکت در کارهای نیکوکارانه، احساس ارتباط و همبستگی شما را با دیگران بیشتر می‌کند.

برقراری ارتباط با دیگران علاوه بر آنکه به شما می‌آموزد، چگونه در هنگام نیاز، یار و همدل دیگران باشید، ظرفیت روانی شما را نسبت به دیگران افزایش می‌دهد و در این صورت، با کوچک‌ترین ضربه‌ای از هم نمی پاشید.

تماشا کردن گل‌های زیبا، درخت ها، سبزی چمن‌ها و آبی آسمان، نظاره کردن جریان یک آب روان و حتی تماشای یک فیلم شاد یا فیلم مورد علاقه‌تان در کاهش خشم شما موثر است.
چهارشنبه ۲۴ تير ۱۳۹۴ ساعت ۰۸:۴۱
کد مطلب: 7204
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *