به گزارش «
ميزنفت» به نقل از ایسنا، مهندس حیدر بهمنی در سمینار بررسی افقهای صنعت حفاری که در مراسم هفته مهندسی حفاری در سالن اجتماعات دانشکده مهندسی نفت دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد با تاکید بر این که بخش حفاری در کشور باید مورد تقویت قرار گیرد، گفت: تقویت بخش حفاری در کشور اهمیت شایانی دارد و نه شرکت ملی حفاری که موسسات آموزش عالی توانمند نیز باید در این مسیر تقویت شوند و همه با یکدیگر همفکر و همدل حرکت کنیم.
وی با بیان این که جایگاه و فرهنگ حفاری خصوصی گفت: شرکت حفاری طبیعتی خصوصی دارد و در واقع باید به معنای واقعی خصوصی باشد. در این میان صدمات و شکستهایی که تاکنون شرکتهای خصوصی خوردهاند به دلیل آن است که نگرش خصوصی در آنها وجود نداشته است.
بهمنی افزود: با تاکید بر ضرورت حمایت از شرکتهای خصوصی و تقویت آنها از سوی دولت گفت: زمانی که سود شرکتی بالا باشد باید مورد حمایت قرار گیرد چرا که در غیر این صورت بخش خصوصی راه نخواهد افتاد.
وی با بیان این که تا قبل از ۲۲ بهمن سال ۵۷ حفاری کشور ما صددرصد در دست خارجی ها بود، گفت: در حال حاضر پیشرفتهای خوبی در کشور صورت گرفته و در دانشگاه امیرکبیر پروژههای خوبی در دست اجراست و دانشگاه شریف در بحث حوزه حفاری به پیشرفتهایی رسیده است که شرکتهای جهانی از آن شگفت زدهاند.
بهمنی در ادامه با اشاره به قراردادهای صورت گرفته توسط شرکت ملی حفاری با دانشگاههایی چون امیرکبیر، دانشگاه علم و صنعت، تهران و غیره گفت: مسیر همکاری شرکت ملی حفاری با دانشگاهها ادامهدار خواهد بود و رشد کشور در این حوزه با همکاری صنعت و دانشگاه اتفاق خواهد افتاد.
وی با اشاره به شناسایی نخبگان توسط شرکت ملی حفاری گفت: در حال حاضر هزاران نفر از نخبگان را در این حوزه شناسایی و در شرکت ملی حفاری از آنها بهرهمند میشویم.
مدیر عامل شرکت ملی حفاری در ادامه اظهار کرد: کارشناسان و نخبگان در حوزه حفاری باید گردهم آیند و نظرات خود را در این حوزه ارائه کنند و ما نیز در شرکت ملی حفاری مطیع بخش کارشناسی هستیم اما اگر فردی یک شبه قانونی را در این حوزه وضع کند، تابع آن نخواهیم بود!
وی در ادامه با تاکید بر ضرورت استفاده از مدیران و مسوولان توانمند در این حوزه گفت: در بحث راندمان نیروی انسانی مدیر و مسوول باید با تمام مسائل این حوزه آشنایی داشته باشند.