به گزارش
میز نفت، آخرین اطلاعیه کدال برای شرکت ملی حفاری چند روز پیش منتشرشده است که در بخشی از آن آمده است:«نتایج عملکرد شرکت در سه سال گذشته به دلیل قراردادهای زیانبار پیمانکاری منجر به زیان انباشته در پایان سال مالی بالغبر 43 هزار و 252 میلیارد ریال شده است. همچنین 10 دستگاه حفاری به دلیل عدم تأمین تجهیزات موردنیاز قابلاستفاده نمیباشد.»
سازمان حسابرسی در گزارش خود بهطور رسمی اعلام میکند اطلاعات این شرکت مخدوش و بهنوعی دستکاری شده است که از اعتبار درستی برخوردار نیست.
در سال مالی 1402 حدود 14 هزار و 450 میلیارد تومان درآمد عملیاتی ثبت شده است که زیان خالصش ذر عنان سال حدود 10 هزار میلیارد ریال بوده است.
بیشترین درآمد شرکت ملی حفاری از شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب است بهطوریکه 66.5 درصد از درآمدهای این شرکت از مناطق نفتخیز است. سهم شرکت نفت مناطق مرکزی 10.8 درصد، فلات قاره 10.28 درصد و شرکت مهندسی و توسعه نفت حدود 10 درصد ثبت شده است.
در بخش دیگری از این گزارش میخوانیم:«دو دستگاه واحد مسکونی شرکت بدون انعقاد قرارداد و دریافت اجاره از سالهای گذشته تاکنون در اختیار اشخاص خارج از شرکت میباشد. مضافاً 5 فقره از اراضی این شرکت فاقد سند است.»
مسئولیت تهیه صورتهای مالی بر عهده هیات مدیره است . شرکت در سال 1402 در خصوص انعکاس سود ناشی از افزایش نرخ ارز تغییر رویه حسابداری داد و به استناد اساسنامه سود تسعیر ارز را از سود زیان خارج و به حساب اندوخته منتقل نمود تا از آن جهت افزایش سرمایه به استناد ماده 136 قانون محاسبات عمومی عمل نماید و از سالها گزارش سود ناشی از اقزایش نرخ ارز در صورته های مالی که موجب گمراهی استفاده کنندگان از صورت های مالی می گردید فاصله گرفته و عملکرد شرکت را واقعی نشان دهد. در سال 1402 شرکت دارای سود عملیاتی است. گزارش خسابرسی شرکت مانند تمام سنوات گذشته گزارش مشروط است ولی بند های شرط آن به شدت کاهش یافته و هیات مدیره عملکرد خوبی داشته است. در سال 1400 اسناد معوق از1385 وجود داشت و به دلیل سیاست های پ در برابر پ و صدها کار بدن قرارداد و ..... شرکت پر از بحران و تجمعات پرسنلی بود... شرکت با صد ها میلیون دلار بدهی بدون پشتوانه در پروژه های دریایی و غیره و بلا محل جهت تسویه مواجه بود و امید به استمرار نداشت و مالی هایش فراری به سایر شرکت ها ..... امروزه به لطف خدا و تلاشهای صادقانه مدیرانی پاک دست و حذف بسیاری انتظارات خصوصا در جابجایی ها و اخذ اعتبار سرمایه ای جهت نوسازی ناوگان از جمله ده دکل مندرج در متن ثبات و امید حاکم است .
اگر فرمایش که غیر علمی و عامیانه است درست بود الان شرکت متوقف و نیروها سرگردان بودند.... ملی حفاری فقط گلپایگانی نیست ... گلپایگانی و مکوندی و زنگنه و شمی پور و بیگ زاده و نوروزی و علوی کارهای مثبت زیادی انجام داده اند..... یک روز زحمت مدیران و کارکنان خدوم این شرکت برابر روز ها کار در سایر شرکن ها است.... حجم و بازدهی عملیات حفاری بدون نوسازی ناوگان رشدی قابل توجه در حفر و تعمیر چاههای جدید داشته است.... حفاری خودگردان است و پایین نگه داشتن درآمدش بصورت تکلیفی موجب کنترل نرخ حفاری در کشور است و سود سرشارش برای کشور عزیز اسلامی مان پنهان از دید..... ارادت