به گزارش میز نفت ، متیو میلر، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در بیانیهای گفت: تصمیم برای رد صلاحیت ماریا کورینا ماچادو، با تعهد نمایندگان نیکلاس مادورو، رئیس جمهور ونزوئلا، برای برگزاری انتخابات رقابتی ریاستجمهوری ونزوئلا در سال ۲۰۲۴ مغایرت دارد.
حکم ۲۶ ژانویه دادگاه ونزوئلایی، دولت بایدن را در موقعیت دشواری تصمیم گیری برای برگرداندن تحریمها علیه صادرات نفت، گاز و طلای ونزوئلا قرار میدهد که برای حمایت از انتخابات آزاد و عادلانه به حالت تعلیق درآورده بود.
بر اساس گزارش بلومبرگ، وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد روند دادگاه روز جمعه، فاقد عناصر اساسی است، زیرا ماچادو نه نسخهای از اتهامات علیه خود را دریافت کرده و نه فرصتی برای پاسخگویی به آن اتهامات داده شده است. در نتیجه رویدادهای اخیر، آمریکا در حال حاضر سرگرم بازنگری در سیاست تحریمهای ونزوئلا است.
بر اساس دادهها و اسناد مشاهده شده توسط رویترز، صادرات نفت ونزوئلا در پی تعلیق موقتی تحریمهای آمریکا، ۱۲ درصد در سال ۲۰۲۳ افزایش یافت و به حدود ۷۰۰ هزار بشکه در روز رسید.
تسهیل تحریمها، به شرکت نفتی دولتی PDVSA اجازه داد در سال ۲۰۲۳، صادرات نفت و سوخت خود را افزایش دهد. شرکتهای بازرگانی جهانی که اجازه نداشتند با این شرکت تجارت کنند، نخستین خریداران این محمولهها بودند و واردات محصولات را برای تامین تقاضای داخلی برای سوخت، فراهم کردند. با تسهیل تحریمها، بازار آمریکا پس از گذشت چهار سال، به روی نفت ونزوئلا گشوده شد و امکان ازسرگیری صادرات نفت ونزوئلا به هند که قبل از اعمال تحریمهای واشنگتن، در میان سه خریدار بزرگ نفت این کشور آمریکای جنوبی بود، میسر شد.
ونزوئلا رساندن سطح تولید نفت به یک میلیون بشکه در روز در ماه های آینده را هدف گذاری کرده است. اما تحلیلگران میگویند این هدف تنها در صورتی امکان پذیر است که مجوز شش ماهه آمریکا برای تعلیق تحریمها که در آوریل منقضی می شود، تمدید شود. شرکت PDVSA پیش از این هدف تولید ۱.۱۷ میلیون بشکه در روز را برای سال ۲۰۲۳ تعیین کرده بود.
منبع : ایسنا
يکشنبه ۸ بهمن ۱۴۰۲ ساعت ۱۲:۵۱