۰

تلاش چین برای واردات گاز روسیه

میز نفت - رویترز به نقل از منابع آگاه گزارش داد که شرکت ملی نفت فلات قاره چین CNOOC و شرکت ملی نفت چین CNPC هر دو از خواستار معافیت از تحریم‌های صادر شده توسط دولت آمریکا علیه یک پالایشگاه گاز طبیعی مایع (ال‌ان‌جی) روسیه شده‌اند.
چین و روسیه | میز نفت
چین و روسیه | میز نفت
به گزارش میز نفت ، رویترز روز جمعه به نقل از منابع آگاه گزارش داد که شرکت ملی نفت فلات قاره چین CNOOC و شرکت ملی نفت چین CNPC هر دو از خواستار معافیت از تحریم‌های صادر شده توسط دولت آمریکا علیه یک پالایشگاه گاز طبیعی مایع (ال‌ان‌جی) روسیه شده‌اند.

بر اساس این گزارش، این دو شرکت بزرگ بخش انرژی چین به دنبال جلوگیری از اختلال در جریان های مهم سوخت خود هستند.

پروژه انرژی آرکتیک ال‌ان‌جی2 که در شبه جزیره گیدا واقع شده است، توسط بزرگترین تولیدکننده مستقل این گاز در روسیه یعنی شرکت نواتک اداره می‌شود.

این پروژه دارای سه واحد ال‌ان‌جی با ظرفیت تولید سالانه 19.8 میلیون تن خواهد بود. اولین واحد در ماه ژوئیه راه اندازی شد، در حالی که دو واحد باقی مانده قرار است در سال های 2024 و 2025 راه اندازی شوند.

دفتر کنترل دارایی های خارجی وزارت خزانه داری آمریکا (اوفک) تحریم‌هایی را علیه این شرکت گاز روسیه در اوایل نوامبر اعمال کرد و کشورهای ثالث در آسیا و اروپا را از خرید گاز ال‌ان‌جی تولید شده توسط این پالایشگاه در زمان آغاز به کار خود در سال 2024 منع کرد.

یکی از مقامات بخش انرژی چین در این باره به رویترز گفت: این (درخواست از آمریکا) یک واکنش معمول به عنوان یک شریک سهامی است که با اوفک در ارتباط است تا از منافع ما در این پروژه محافظت کند.

بنا بر این گزارش، چین بزرگ‌ترین خریدار گاز ال‌ان‌جی در جهان است و تحریم‌های آمریکا وارداتی را که برای گرم کردن خانه‌ها و سوخت‌رسانی به بخش صنعت در این کشور حیاتی تلقی می‌شوند، تهدید می‌کند.

این دو شرکت چینی هر کدام 10 درصد از سهام پروژه انرژی آرکتیک ال‌ان‌جی2 را در اختیار دارند، در حالی که 60 درصد از سهام آن متعلق به شرکت نواتک است.

شرکت توتال انرژی فرانسه و شرکت ژاپن آرکتیک ال‌ان‌جی، دو سهامدار دیگر این پروژه هستند که هر کدام 10 درصد سهام دارند.

یاسوتوشی نیشیمورا، وزیر اقتصاد پیشین ژاپن، پیشتر هشدار داده بود که تحریم‌های این پروژه می‌تواند تأثیر منفی بزرگی بر تجارت در ژاپن داشته باشد.

توکیو قبلا پروژه های ال ان جی روسیه در ساخالین و قطب شمال را از تحریم ها معاف کرده بود و به ارائه خدمات معماری و مهندسی برای این پروژه ها ادامه می‌داد.

در عین حال، پس از ارسال هشدارهای شرکت نواتک درباره حالت فورس ماژور برای محموله‌های ارسالی برای برخی از خریداران در پی تحریم‌های آمریکا، شروع صادرات پروژه انرژی آرکتیک ال‌ان‌جی2 با احتمال تاخیر مواجه است.


منبع : تسنیم
يکشنبه ۳ دی ۱۴۰۲ ساعت ۱۳:۲۲
کد مطلب: 36657
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *