۰

درخواست وزیر انرژی آمریکا از پالایشگاه‌ها

میز نفت - وزیر انرژی آمریکا ماه جاری از پالایشگاه‌های نفت این کشور خواست صادرات سوخت‌هایی مانند بنزین و دیزل را افزایش ندهند و گوشزد کرد اگر پالایشگاه‌ها سوخت ذخیره نکنند، دولت آمریکا ممکن است انجام اقدام لازم را بررسی کند.
وزیر انرژی آمریکا | میز نفت
وزیر انرژی آمریکا | میز نفت
به گزارش میز نفت ، پالایشگاه‌های آمریکا ماه میلادی جاری در پی افزایش تولید داخلی نفت و ادامه بهبود تقاضای جهانی برای سوخت، صادرات فرآورده‌های نفتی را افزایش دادند.

جنیفر گرانهولم، وزیر انرژی آمریکا، در نامه‌ای که ۱۸ اوت به هفت شرکت پالایش نفت از جمله والرو، اکسون موبیل و شورون ارسال کرد، از این شرکت‌ها خواست با توجه به فرا رسیدن فصل طوفان‌های گرمسیری، سوخت کافی ذخیره کنند.

در این نامه که توسط رویترز مشاهده شد، گرانهولم گفته است: با توجه به سطح تاریخی صادرات محصولات پالایشی آمریکا، دوباره از شما می‌خواهم به جای فروش ذخایر فعلی و صادرات بیشتر، در کوتاه مدت به ذخیره سازی سوخت در آمریکا متمرکز شوید.

صادرات بالای فرآورده‌های نفتی مایه نگرانی دولت جو بایدن در تابستان امسال شده که قیمت بنزین برای مدت کوتاهی به رکورد بیش از پنج دلار در هر گالن رسید و به صعود تورم به بالاترین رکورد ۴۰ سال اخیر منجر شد. قیمت بنزین از آن زمان، به حدود سه دلار و ۸۶ سنت به ازای هر گالن، کاهش پیدا کرده است.

مسئولان هواشناسی فدرال، فصل طوفان آتلانتیک بالاتر از حد میانگین را پیش‌بینی‌ کرده‌اند که می تواند زمان خطیری برای پالایشگاه‌ها باشد. قیمت بالای بنزین همچنان تهدیدی برای دموکرات‌ها در آستانه انتخابات میان دوره‌ای هشتم نوامبر به شمار می‌رود که امیدوارند همچنان اکثریت را در کنگره و سنا حفظ کنند.

گرانهولم اظهار کرد: دولت با مقامات ایالتی در کرانه شرقی که ذخایر بنزین به پایین‌ترین حد حدود یک دهه گذشته افت کرده، صحبت کرده است. ذخایر بنزین و نفت کوره در شمال شرقی آمریکا که حدود دو میلیون بشکه سوخت ذخیره دارد، به حالت آماده برای برداشت احتمالی قرار گرفته‌اند و اقدامات اضطراری دیگر پیش‌بینی شده است.

وی افزود: دولت امیدوار است که شرکتها با ذخیره سازی سوخت، به طور جدی با این وضعیت برخورد کنند. اگر این اقدام انجام نشود، دولت لازم خواهد بود الزامات فدرال بیشتری یا تدابیر اضطراری دیگر را مد نظر قرار دهد.

گرانهولم در دیداری که با مدیران شرکتهای پالایش نفت در ژوئن داشت، از طرح ممنوعیت صادرات سوخت آمریکا عقب نشینی کرد اما این گزینه هرگز به طور کامل، ‌ از دستورکار خارج نشده است.

پالایشگاه‌ها اعلام کرده‌اند ممنوعیت صادرات سوخت، بازارهای داخلی را با اشباع عرضه روبرو می‌کند و باعث می‌شود بعضی از پالایشگاه‌ها تولیدشان را کاهش دهند که ممکن است میزان عرضه به بازار داخلی را کمتر کرده و قیمتها را بالا ببرد.

بر اساس گزارش رویترز، بعلاوه، پالایشگاه‌ها شمال شرقی آمریکا نفت و سوخت وارد می‌کنند و ممنوعیت صادرات، به آنها ضربه خواهد زد.


منبع : ایسنا
 
يکشنبه ۶ شهريور ۱۴۰۱ ساعت ۱۰:۴۴
کد مطلب: 33738
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *