۰

شرایط تخفیف گازی به پتروشیمی ها

کسانی که در صنایع تکمیلی سرمایه گذاری و اشتغال زایی و سرمایه گذاری در مناطق کمتر توسعه یافته می کنند گاز به صورت طبقه بندی با ٣٠ درصد تخفیف عرضه می شود.
شرایط تخفیف گازی به پتروشیمی ها
به گزارش «ميزنفت» به نقل از ایسنا، منصور معظمی در بیست و سومین اجلاس هم اندیشی مدیران شرکتهای تولیدی صنایع پتروشیمی اظهار کرد: طی یک سال گذشته قیمت خوراک پتروشیمی‌ها به گونه ای بود که مصرف کنندگان و سرمایه گذاران از آن رضایت نداشتند؛ در هیچ کجای دنیا قیمت خوراک یک ساله تعیین نمی شود، زیرا این موضوع سبب کاهش امنیت سرمایه گذاری می شود.

وی با بیان این که از این پس قیمت گاز مصرفی واحدهای پتروشیمی (با مراعات مواردی) توسط وزارت نفت تعیین می شود، گفت: تعیین فرمول قیمت خوراک پتروشیمی ها در اختیار وزارت نفت خواهد بود.

معاون برنامه ریزی و نظارت بر منابع هیدروکربوری وی افزود: فرمول قیمت خوراک پتروشیمی ها برای حداقل ١٠ سال تغییر نخواهد کرد، از این رو قیمت خوارک این واحدها تابع فرمول است.

معاون وزیر نفت ادامه داد: نرخ بازگشت کل سرمایه به صورت ارزی در صنایع پتروشیمی حداقل ٢٥ درصد خواهد بود، به گونه ای که با اجرا شدن فرمول جدید قیمت خوراک طی ١٠ سال آینده، ظرفیت تولید محصولات پتروشیمی به سالانه ١٠٠ میلیون تن خواهد رسید.

معظمی افزود: هم اکنون ظرفیت تولید پتروشیمی در کشور سالانه بیش از ٦٠ میلیون تن است که با بهره برداری از ٦٧ طرح نیمه تمام در ١٠ سال آینده رسیدن به ١٠٠ میلیون تن تولید در سال میسر است.

وی با تاکید بر این که فرمول تعیین خوراک گازی پتروشیمی ها محصول محور است، گفت: هم اکنون از گاز طبیعی در صنعت پتروشیمی محصولاتی مانند اوره، آمونیاک، متانول، جی تی پی و جی تی او تولید می شود.

تشریح جزئیات فرمول ١٠ ساله تعیین قیمت خوراک پتروشیمی ها

معاون وزیر نفت با تشریح جزئیات کامل فرمول ١٠ ساله تعیین قیمت خوراک گاز و سوخت مجتمع های پتروشیمی گفت: هم اکنون این فرمول در کمیسیون بودجه مجلس شورای اسلامی تصویب شده است.

معظمی اظهار کرد: بر اساس توافقهای انجام شده با وزیر نفت و مدیران ارشد صنعت پتروشیمی فرمول ماهانه قیمت گاز خوراک پتروشیمی ها بگونه ای تنظیم شده که در هر زمان تابعی از قیمت منطقه ای محصولات خواهد بود؛ از این رو قیمت گاز خوراک پتروشیمی ها ماهیانه تعیین خواهد شد.

وی افزود: بر اساس قوانین جدید واحدهایی که مجوز برای تولید از دولت دریافت می کنند بایستی استانداردهای لازم را رعایت کنند، از سوی دیگر در صورت قطع اجباری گاز واحدهای تولیدی پتروشیمی که مشمول فرمول جدید قیمت خوراک می شوند، شرکت ملی گاز ایران مکلف به جبران خسارتهای وارد شده به آنها است؛ ضمن آنکه نحوه و میزان جبران خسارت ارتباط پیدا می کند به آیین نامه ای که در این زمینه در آینده به تصویب هیئت دولت خواهد رسید.

معظمی ادامه داد: بتازگی وزارت نفت تصمیم گرفته قیمت خوراک گازی پتروشیمی هایی که مکلف به فروش به قیمت تکلیفی دولتی هستند را با تخفیف عرضه کند.
چهارشنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۳ ساعت ۱۴:۵۳
کد مطلب: 3191
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *