به گزارش میز نفت ، سرویس سرمایه گذاران موسسه
«مودی» پیش بینی کرد که بازار جهانی انرژی در سال 2022 شاهد رشد باثباتی خواهد بود چرا که چشمانداز کسب درآمد شرکتها به دلیل افزایش تقاضای نفت بهبود یافته است.
با این حال، این موسسه انتظار دارد که سرعت بهبود شرایط اساسی در سراسر این صنعت طی 12 تا 18 ماه آینده کاهش یابد.
مودی در گزارشی که روز جمعه منتشر شد، نوشت: بهبود مستمر
تقاضای جهانی نفت، رشد تدریجی عرضه و شرایط قابل مدیریت هزینه، زمینه را در مقیاس کلان برای تولیدکنندگان فراهم میکند تا درآمد خود را بالاتر از سطح سال 2019 حفظ کنند.
بر اساس این گزارش، بسیاری از تولیدکنندگانی که به اندازه کافی در سالهای 2020-21 سرمایهگذاری نکردهاند، به دنبال افزایش بودجه سرمایهای خود برای تثبیت تولید و جلوگیری از کاهش بالقوه حجم (تولید) هستند.
طبق گزارش آژانس بینالمللی انرژی، انتظار میرود تقاضای نفت در سال 2021 به میزان 5.5 میلیون بشکه در روز و در سال 2022 به میزان 3.3 میلیون بشکه در روز رشد کند و به 99.6 میلیون بشکه در روز برسد.
سازمان اوپک نیز پیش بینی کرده است که تقاضا برای نفت خام بیشتر شود و در سال آینده به 100.6 میلیون بشکه در روز برسد.
انتظار میرود چشماندازهای کسب درآمد برای شرکت های پالایش و بازاریابی (R&M) و خدمات میادین نفتی (OFS) و شرکتهای حفاری تا سال 2022 بهبود یابد، در حالی که درآمد بخشهای اکتشاف و تولید نفت در سال 2022 تغییر چندانی نخواهد داشت.
بخش خدمات میادین نفتی در سال 2022 از شتاب جریان نقدی قابل توجهی بهره خواهد برد و در آستانه افزایش بیش از 10 درصدی جریان نقدی کل در سال 2022 نسبت به سطوح سال 2021 است.
شرکتهای R&M همچنین با
افزایش تقاضا و درآمد تا سال 2022، با بازگشت مصرف سوخت به سطح قبل از بحران، قدرت مالی خود را بهبود خواهند بخشید.
با بهبود تقاضا، قیمت نفت همچنان بالا می رود، اما افزایش موارد ابتلا به کرونا در سراسر اروپا و دیگر نقاط جهان باعث شد تا برنت، معیار بین المللی بیش از نیمی از نفت خام جهان، در پایان هفته جاری میلادی با 2.89 درصد کاهش به 78.89 دلار در هر بشکه برسد.
در معاملات پایانی روز جمعه، نفت وست تگزاس اینترمدیت، شاخص کلیدی نفت آمریکا، با 3.68 درصد کاهش به 76.10 دلار در هر بشکه رسید.
منبع : تسنیم