به گزارش میز نفت ، در اصل شهرک نفت در یکی از بالاترین نقاط تهران واقع شده، اما موقعیت مکانی آن بهگونهای است که به دلیل تلاقی با شریانهای اصلی شهر، امکان تردد در تمامی مناطق تهران در کمترین زمان و با کمترین اتلاف وقت در اوج ساعات ترافیک امکانپذیر است. بخش بزرگی از محدوده محله نفت را شهرک نفت تشکیل میدهد که در ۸ فاز طراحی شده است.
زمینهای این شهرک از سال ۱۳۵۲ از سوی شرکت نفت که مالک آن بوده، به افراد فروخته شده است و از سال ۱۳۷۰ در نخستین فاز از فازهای هشتگانه شهرک، ساختوسازهای ساختمانهای مسکونی آن آغاز و به متقاضیان سکونت در شهرک فروخته شد.
در نتیجه، تولد این محله با ۱۵ پروژه آپارتمانی در سال ۱۳۷۱ اتفاق افتاد. اما به سرعت رشد کرد و اکنون جمعیت آن با حاشیه دره فرحزاد، برج «سبلان» و کوی «فرهنگیان» به بیش از ۵۰ هزار نفر میرسد. با گذر زمان هم به فضاهای تجاری، فرهنگی و مذهبی و... درمحدوده مرکزی شهرک اضافه شد. در محله شهرک نفت خیابانهای مهمی وجود دارند که میتوان به خیابانهای آبشار، یادگار امام(ره)، چمران، هاشمی، اشرفی اصفهانی، یاس، فرحزاد، معین، چهاردیواری، فکوری، البرز، کوهسار و اقبالپور اشاره کرد.
منبع : همشهری
شنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۰ ساعت ۰۹:۴۴
1) محله نفت يا خيابان نفت (نام آن در نقشه ها و تابلوها خيابان شهيد زارع است)همان است كه محصور بين سيمون بليوار، دره فرحزاد، خيابان معين است. آنجافقط اسمش خيابان نفت است. اشاره اي هم به برج سبلان و كوي فرهنگيان شده كه در انتهاي همين خيابان نفت است. در گوگل جستجو كنيد چهارديواري خيابان نفت يا خيابان شهيد زارع يا انتهاي اشرفي اصفهاني خيابان نفت (شهيد زارع)
2) شهرك نفت در منطقه شهران خيابان كوهسار است كه تعاوني كاركنان شركت نفت بوده و توضيحات نوشته شده برايش درست است. اين شهرك به OPG معروف است و درب ورودي آن در خيابان كوهسار است. عكسي هم كه در خبر گذاشته شده مربوط به ميدان اصلي شهرك نفت يا OPG است. خيابان كوهسار همان خياباني است كه انتهايش جاده سولقان و امام زاده داود است. از درب شهرك نفت OPG در خيابان كوهسار تا ابتداي جاده فوق حدود 500 متر ميشود. اسم شهرك نفت يا OPG را در گوگل map و يا نرم افزارهاي بلد و نشان جستجو كنيد براحتي اين اطلاعات آورده ميشود. خواهش ميكنم شما خبر راتصحيح كنيد.