به گزارش میز نفت ، آمار رسمی نشان داد تولید نفت این کشور در اوت ۵۰۰ هزار بشکه در روز افزایش یافت و به ۸.۹۸ میلیون بشکه در روز رسید.
طبق آمار سازمان JODI، صادرات نفت از سوی عربستان سعودی که بزرگترین صادرکننده نفت جهان است، در ژوئن به ۴.۹۸ میلیون بشکه در روز سقوط کرده بود که پایینترین میزان از سال ۲۰۰۲ به این سو بود.
تولید پالایشگاههای داخلی عربستان سعودی در اوت ۲۳ درصد رشد کرد و به ۲.۵۸ میلیون بشکه در روز رسید و مصرف مستقیم نفت با ۵۷ هزار بشکه در روز افزایش، به ۷۰۲ هزار بشکه در روز رسید.
مجموع تقاضای این کشور برای فرآورده های نفتی ۱۷۰ هزار بشکه در روز رشد کرد و به ۲.۵۵ میلیون بشکه در روز رسید.
اوپک و متحدانش که به اوپک پلاس معروف هستند، با هدف مقابله با اشباع عرضه و تقویت قیمتها، از ماه مه تولیدشان را ۹.۷ میلیون بشکه در روز کاهش دادند و از اوت تا دسامبر این کاهش به ۷.۷ میلیون بشکه در روز تسهیل شد. این گروه قرار است از ابتدای سال ۲۰۲۱ محدودیت عرضه خود را تسهیل کرده و حدود دو میلیون بشکه در روز دیگر به تولید اضافه کنند. با این حال شاهزاده عبدالعزیز بن سلمان، وزیر انرژی عربستان سعودی در نشست روز دوشنبه کمیته نظارتی مشترک وزیران اوپک و غیراوپک در واکنش به ضعیف شدن احیای تقاضا برای نفت و تشدید شیوع ویروس کرونا گفت: هیچ کس نباید در تعهد اوپک پلاس برای تثبیت بازارهای نفت تردید کند.
بر اساس گزارش رویترز، آمار صادرات ماهانه از سوی عربستان سعودی و سایر اعضای اوپک در اختیار سازمان JODI قرار گرفته و در وب سایتش منتشر می شود.
منبع : ایسنا
سه شنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۹ ساعت ۱۳:۲۳