به گزارش میز نفت ، آمار اداره کل گمرک چین نشان داد روسیه در اوت ۵.۸ میلیون تن نفت خام معادل ۱.۳۷ میلیون بشکه در روز به چین صادر کرده است که ۳.۷ درصد در مقایسه با اوت سال گذشته و نسبت به واردات ۱.۷۴ میلیون بشکه در روز در ژوییه کاهش داشت.
واردات نفت چین از عربستان سعودی ماه میلادی گذشته ۵.۲۶ میلیون تن معادل ۱.۲۴ میلیون بشکه در روز بود که ۳۲.۵ درصد نسبت به اوت سال گذشته کاهش نشان داد.
روسیه در هشت ماه نخست سال ۲۰۲۰ بزرگترین صادرکننده نفت به چین بود و ۵۷.۱ میلیون تن نفت به این کشور فروخت که ۱۵.۶ درصد در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته افزایش داشت. واردات نفت از عربستان سعودی طی همین مدت ۵۵.۸ میلیون تن بود که ۶.۱ درصد در مقایسه با سال گذشته رشد نشان داد.
عراق در اوت دومین صادرکننده بزرگ نفت به چین بود و ۴.۶ میلیون تن نفت به این کشور ارسال کرد که به دلیل تلاش عراق برای تقویت پایبندی به توافق کاهش تولید اوپک پلاس، ۲۰ درصد نسبت به میزان صادرات ژوییه کاهش داشت. واردات نفت چین از عراق در اوت نسبت به مدت مشابه سال گذشته دو درصد و از ابتدای سال ۲۰۲۰ تاکنون ۳۳.۹ درصد رشد داشت.
واردات نفت چین از قاره آمریکا ماه میلادی گذشته جهش پیدا کرد. صادرات برزیل بر مبنای سالانه ۷۵ درصد رشد کرد و به ۴.۱۵ میلیون تن رسید و صادرات نفت ایالات متحده بیش از دو برابر افزایش یافت و به ۲.۲۳ میلیون تن بالغ شد.
بر اساس گزارش رویترز، مجموع خرید نفت چین در اوت نسبت به رکورد بالایی که در ژوئن و ژوییه مشاهده شده بود، کاهش پیدا کرد و انتظار می رود با پر شدن ذخایر نفت این کشور و کاهش حاشیه سود پالایش، در ماههای آینده کاهش بیشتری پیدا کند.
منبع : ایسنا
شنبه ۵ مهر ۱۳۹۹ ساعت ۱۱:۳۷