۰

توییتی که جواب نداد

رئیس جمهور آمریکا همواره با اعلام تصمیماتش از طریق توییتر، به تنشهای ژئوپلیتیکی به خصوص در منطقه خاورمیانه دامن زده و باعث صعود قیمتهای نفت شده است.
ترامپ | میز نفت
ترامپ | میز نفت
به گزارش میز نفت ، توییت دونالد ترامپ باعث شد روز پنج شنبه بهای معاملات نفت به طرز چشمگیری افزایش پیدا کند و شاخص نفت آمریکا ۲۰ درصد صعود کرد. رئیس جمهور آمریکا در این توییت نوشته بود: به نیروی دریایی اجازه داده‌ام به قایقهای ایرانی که مزاحم کشتیهای آمریکایی می‌شوند، شلیک کنند.

 اما این افزایش قیمت دوامی پیدا نکرد. بازارهای نفت که روزهای پرالتهابی را سپری کرده و با معاملات پرنوسان روبرو بوده‌اند، به دنبال هر اتفاق و تحولی برای ایجاد امید جدید هستند و حتی یک بهبود قیمت موقتی هم برای آنها خوب به نظر می رسد.

قیمتهای نفت امسال که شیوع ویروس کرونا تقاضا برای نفت و سوختها به خصوص سوخت جت و بنزین را کاهش داده و مخازن ذخیره سازی نفت جهان را با محدودیت ظرفیت مواجه کرده، بیش از ۷۰ درصد سقوط کرده‌اند. روند نزولی قیمتها به دلیل نگرانی از اشباع عظیم عرضه باعث شد دوشنبه گذشته وست تگزاس اینترمدیت آمریکا برای تحویل در ماه مه به منفی ۴۰ دلار و ۳۲ سنت در هر بشکه سقوط کند و شاخصهای قیمت بازار جهانی هفته گذشته برای سومین هفته متوالی کاهش پیدا کردند.

در حالی که تقاضای جهانی به دلیل قرنطینه بسیاری از کشورها برای مقابله با شیوع ویروس کرونا از بین رفته است، نگرانیها نسبت به نفت بدون مشتری که فضایی برای نگهداری آن وجود ندارد باعث فروش دیوانه وار شده است. گروه اوپک پلاس با کاهش تولید حدود ۱۰ میلیون بشکه در روز در ماههای مه و ژوئن موافقت کرده است اما این کاهش تا ماه مه آغاز نخواهد شد و حتی هنگامی که اجرایی شود، برای متعادل کردن بازار کافی نخواهد بود چرا که ویروس کرونا باعث سقوط ۳۰ میلیون بشکه در روز تقاضا برای نفت شده است.

بر اساس گزارش اویل پرایس، تحولاتی که بازار نفت در هفته جاری به نظاره آنها خواهد نشست، احتمال ممنوعیت واردات نفت عربستان به آمریکا و رای گیری رگولاتور نفت تگزاس درباره کاهش تولید شرکتهای نفتی در این منطقه، کمکهای مالی دولت آمریکا برای صنعت نفت و احتمال کاهش بیشتر تولید از سوی اعضای گروه اوپک پلاس است.

مقامات آمریکایی در روزهای اخیر اظهار کرده‌اند که واشنگتن در حال بررسی ممنوعیت واردات نفت عربستان سعودی یا وضع تعرفه روی واردات است. این اظهارات به مشکلات برای محموله‌هایی که در مسیر رسیدن به مقصد قرار دارند، افزوده است. منابع کشتیرانی اظهار کرده‌اند که عربستان سعودی ماه گذشته هنگامی که این کشتیها را کرایه کرد، تلاش کرد گزینه استفاده از آنها به عنوان مخازن نگهداری را از صاحبان نفتکشها دریافت کند اما با توجه به رونق بازار کرایه، بسیاری از آنها این پیشنهاد را نپذیرفتند.




منبع : ایسنا 
شنبه ۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ ساعت ۱۴:۵۴
کد مطلب: 27039
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *