به گزارش میز نفت ، از ساعت صفر روز جمعه، 24 آبانماه سال 1398 سهمیهبندی بنزین برای همه وسایل نقلیه بنزینسوز آغاز شد.
سقف ذخیره سهمیه بنزین کارتهای هوشمند سوخت شخصی برای مالکان خودروهای شخصی و موتورسیکلتها ابتدا 6 ماه بود که بهدنبال گسترش ویروس کرونا در کشور و شرایط ویژه اعلامشده برای مقابله با گسترش آن، شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی هفته گذشته در اطلاعیهای این سقف را به 9 ماه تغییر داد، بنابراین سهمیه سوخت خودروهای شخصی و موتورسیکلتها در صورت عدم استفاده حداکثر تا 9 ماه در کارتهای سوخت قابل ذخیره خواهد بود.
در صورتی که این مصوبه جدید، تصویب و ابلاغ نمیشد، برای خودروهای شخصی که 360 لیتر سهمیه بنزین در کارت سوخت آنها ذخیره شده بود، سهمیه بنزین اردیبهشت ماه واریز نمیشد. اکنون که مصوبه جدید، سقف ذخیره سازی بنزین در کارتهای سوخت خودروهای شخصی را تا 9 ماه افزایش داده، به معنای آن است که در صورتی که کسی از سهمیه بنزین خود از ابتدای سهمیه بندی (24 آبان ماه 98) استفاده نکرده باشد و در ماههای آینده نیز از این سهمیه استفاده نکند، نهایتا تا سقف 540 لیتر (برابر با 9 سهمیه 60 لیتری) ظرفیت ذخیره سازی دارد.
از اینرو برای کسانی که از سهمیه بنزین 60 لیتری ماهانه خود تاکنون استفاده نکردهاند، در صورتی که در ماههای آینده نیز از این سهمیه استفاده نکنند، تنها تا تیرماه سهمیه جدید سوخت در کارتهای آنها شارژ می شود و این افراد سهمیه بنزین مردادماه را دریافت نخواهند کرد.
نکته جالب توجه اینجاست که پیگیری های تسنیم نشان می دهد تعداد چندین هزار خودروی شخصی در کشور وجود دارد که تاکنون از سهمیه 60 لیتری ماهانه خود استفاده نکرده اند و تا امروز با واریز هفتمین سهمیه بنزین، 420 لیتر سهمیه بنزین ذخیره شده در کارتهای سوخت خود دارند.
منبع : تسنیم
سه شنبه ۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ ساعت ۱۶:۵۱