به گزارش میز نفت ، دن برویلت در مصاحبه با تلویزیون بلومبرگ گفت: هنوز هیچ تصمیمی گرفته نشده است.روزنامه وال استریت ژورنال روز جمعه در گزارشی نوشته بود: مقامات وزارت انرژی آمریکا تلاش می کنند دولت ترامپ را متقاعد کنند به عربستان سعودی پیشنهاد کند اوپک را ترک کرده و با آمریکا برای تثبیت قیمتهای نفت در بازار همکاری کند.
قیمتهای نفت در دو هفته گذشته که عربستان سعودی و روسیه جنگ قیمت را آغاز کردند و ویروس کرونا باعث افت شدید تقاضا شد، بیش از نیمی از ارزش خود را از دست داده است. قیمت نفت آمریکا که هفته گذشته ۲۹ درصد کاهش داشت، روز دوشنبه حدود ۲۲ دلار در هر بشکه معامله شد که پایینترین قیمت از زمان تهاجم آمریکا به عراق در سال ۱۹۹۱ است.
دولت آمریکا بزودی نماینده ویژه ای از وزارت انرژی به عربستان سعودی خواهد فرستاد تا به بهبود مذاکرات میان دو کشور کمک کند.
برویت به تلویزیون بلومبرگ گفت: دولت ترامپ در خصوص تحولات بازار نفت وارد تلاشهای دیپلماتیک خواهد شد و وی با مایک پمپئو، وزیر خارجه در این خصوص همکاری خواهد کرد.
در این بین، منابع آگاه به رویترز اظهار کردند: عربستان سعودی هنوز عرضه نفت خود را به میزان قابل توجه افزایش نداده است که نشان می دهد با وجود جنگ قیمت میان تولیدکنندگان بزرگ، تقاضای چندانی برای عرضه بالاتر وجود ندارد.
عربستان سعودی پس از فروپاشی پیمان محدودیت عرضه اوپک پلاس، تصمیم گرفت از ماه مه بیش از ۱۰ میلیون بشکه در روز نفت صادر کند.
به گفته منابع آگاه، صادرات نفت عربستان سعودی تاکنون در مارس به میزان چشمگیری پایینتر بوده و با آمار فوریه تغییر چندانی نداشته است.
یک منبع آگاه گفت: صادرات نفت عربستان سعودی در مارس ۷.۳ میلیون بشکه در روز بوده و میزان عرضه پایینتر از ۱۰ میلیون بشکه در روز است. آمار نفتکش موسسه رفینیتیو آیکان حتی صادرات را از این هم کمتر برآورد کرده و پایین هفت میلیون بشکه در روز تخمین زده است.
عربستان سعودی در قیمت فروش رسمی برای بارگیری نفت در آوریل تخفیف قابل توجهی به خریداران ارایه کرده و قصد دارد از ماه آینده به منظور صادرات نفت بیشتر، فعالیت پالایشگاههای داخلی را کمتر کند.
پیش از فروپاشی همکاری نفتی اوپک پلاس، ریاض به منظور نشان دادن حسن نیت خود تولیدش را در فوریه به ۹.۷۸ میلیون بشکه در روز رسانده بود که بسیار پایینتر از سقف تولید ۱۰.۱۴ میلیون بشکه در روز تعیین شده برای این کشور از سوی اوپک بود.
خبرگزاری تاس روسیه به نقل از رییس شرکت تات نفت نوشت: افزایش تولید در آوریل به دلیل تاثیر شیوع ویروس کرونا بر بازار جهانی انرژی اقدام اشتباهی خواهد بود. اظهارات وی نشان می دهد که در پی فروپاشی قیمتهای نفت، ممکن است تولیدکنندگان روسی از برنامه خود برای افزایش تولید عقب نشینی کنند. نیل ماگونوف، مدیرعامل شرکت تات نفت این اظهارات را پس از دیدار مدیران شرکتهای نفتی با الکساندر نواک، وزیر انرژی روسیه بیان کرد.
بر اساس گزارش رویترز، نواک پس از شکست مذاکرات اوپک پلاس گفته بود تمامی محدودیتها برای تولید نفت از آغاز آوریل برداشته می شود.
منبع : ایسنا
پنجشنبه ۷ فروردين ۱۳۹۹ ساعت ۱۱:۲۲