به گزارش
ميزنفت ٬ هفتمین مجله «دنیای سرمایهگذاری» در 6 بخش مجزا شامل دنیای سرمایه، پرونده ویژه «طلا و جواهر»، انرژی، صنعت، اقتصاد کلان و خواندنیها به چاپ رسید.
در بخش «دنیای سرمایه» مصاحبههایی از مهرداد مظفری، مشاور مدیرعامل بانک صادرات، یونس مظلومی، مدیرعامل بیمه رازی، سید محمد عباس زادگان، مدیرعامل بیمه تجارت نو، رضا جعفری، رئیس هیئتمدیره شرکت بیمه دانا به همراه تحلیلی از وضعیت بازار سرمایه را از زبان کارشناسان خبره بورس اوراق بهادار میخوانید.
بخش پرونده ویژه این شماره به "طلا و جواهر" اختصاص پیدا کرده است. در این بخش مصاحبه اختصاصی با حجتالاسلام و المسلمین سید مسعود موسوی شبستری، کارشناس امور دینی و خبره سنگهای قیمتی انجام شده است. این عالم روحانی طی مصاحبه به ضرورت اقدام پژوهی حوزه علمیه در عرصه طلا و جواهرات تأکید میکند. همچنین میزگردی با عنوان «بررسی مشکلات و موانع سرمایهگذاری در صنعت طلا و جواهر ایران» برگزار شد و طی آن کارشناسان مدعو به ارائه دیدگاههای خود پرداختند. مصاحبه با دکتر محمد آشتیانی، مدیرعامل شرکت اطلس دیاموند نیکو و گزارش میدانی از بازار سبزه میدان تهران، از دیگر مطالب خواندنی این شماره از ماهنامه هستند.
در بخش انرژی «دنیای سرمایهگذاری» مصاحبههایی با غلامرضا منوچهری، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، عیسی مشایخی، مدیرعامل شرکت پتروشیمی بینالملل و گزارشهایی از صنعت آب و نیرو را خواهید خواند.
بخش صنعت این شماره از ماهنامه به مصاحبههایی با آقایان بهرام شکوری، رئیس کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق بازرگانی ایران، ابراهیم محمد زاده، رایزن بازرگانی جمهوری اسلامی در عراق، محمد اتابک، رئیس انجمن صنفی صنعت سیمان اختصاص یافته است. همچنین در هفتمین شماره «دنیای سرمایهگذاری» گزارشهایی از وضعیت مسکن مهر، صنایع معدنی، خودروسازی و قاچاق به چاپ رسیده است.
مصاحبه با اکبر ترکان، دبیر شورای عالی مناطق آزاد تجاری، اودلیز نورهیم، سفیر نروژ در ایران، علیرضا مصطفوی، معاون برنامهریزی و سرمایهگذاری استان مرکزی، ساسان شاه ویسی، استاد دانشگاه تهران، محمدتقی نظرپور، عضو شورای فقهی بانک مرکزی، کمیل طیبی، استاد دانشگاه اصفهان، مهدی تقوی، استاد دانشگاه علامه طباطبایی و همچنین گزارشی از وضعیت ایرلاینها در کشور، از دیگر مطالب خواندنی بخش اقتصاد کلان " دنیای سرمایهگذاری" هستند.
در بخش خواندنیها نیز مطالبی با عنوان «استارتاپها نبض آینده را میگیرند»، «بانک مرکزی انگلیس در راه توسعه محصولات مالی اسلامی»، «5 قانون جذب مشتریان جهانی»، «10 کشور برتر جهان در زمینه کسبوکار» به چاپ رسیده است.
لازم به ذکر است خلاصهای از مطالب هفتمین شماره «دنیای سرمایهگذاری» ویژه سفیران و سرمایهگذاران خارجی به زبان انگلیسی برگردان و در بخش پایانی مجله ارایه شده است.
هفتمین شماره ماهنامه «دنیای سرمایهگذاری» در 148 صفحه با قیمت 10 هزار تومان منتشر شد و هماکنون بر روی پیشخوان کیوسکهای مطبوعاتی در دسترس علاقمندان قرار دارد.