۰
۶
تغییر 4 معاون در دو سال و نیم

استعفا و برکناری معاونان زنگنه

زنگنه می گوید دستش خالی است و کسی حاضر نیست به وی کمک کند. حالا او در شرایط سختی قرار دارد. هنوز یک سال و نیم تا پایان دولت باقی مانده است و 4 معاون به پایان دولت نرسیدند. 4 معاونی که با حکم خودش معاون شده بودند!
بیژن نامدار زنگنه - عصر نفت
بیژن نامدار زنگنه - عصر نفت
به گزارش ميزنفت ، بیژن نامدار زنگنه که برای وزارت نفت درنظر گرفته شد، یاران خود را احضار کرد؛ یاران گردش حلقه زدند و مناصب به آنها پیشنهاد شد اما از حلقه 12 نفری مدیران وی، تنها یک نفر حاضر شد به معاونت وی در آید.

رکن الدین جوادی مدیرعامل اسبق شرکت صادرات گاز ایران با اصرار زنگنه و به سختی حاضر شد مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران شود. هیچ یک از مدیران زنگنه حاضر نبودند مسئولیت بپذیرند، هم به دلیل خاص بودن شرایط کار و هم آنکه ترجیح دادند در سایه بمانند و حاشیه شان بیشتر نشود.

اغلب به صندوق بازنشستگی و باشگاه نفت و نیرو رفتند؛ سید مهدی میر معزی، فریدون ثقفیان، ابوالحسن خاموشی، اردشیر فتحی نژاد، نصرت الله رحیمی و ... به این دو نهاد وارد شدند تا چراغ خاموش فعالیت های نفتی خود را در پیش بگیرند. با آن که «هستند» اما «نیستند». با خالی ماندن معاونت ها در وزارت نفت، زنگنه دست به انتخاب های دیگر زد.

سید عماد حسینی به معاونت امور مهندسی رفت، عباس شعری مقدم راهی خیابان شیخ بهایی شد، علی ماجدی جایگزین خالدی در معاونت بین الملل شد و منصور معظمی هم وظیفه راهبری معاونت برنامه ریزی وزارتخانه را بر عهده گرفت.

مقدم ، بازرگانی و سلحشور در سمت خود باقی ماندند و عراقی و کاظمی نیز به گاز و پالایش و پخش رفتند. یک سال از آغاز کار تیم جدید با زنگنه نگذشته بود که ماجدی آواز جدایی سر داد. او می خواست به سفارت ایران در آلمان برود و آخر هم رفت. اولین جدا شده از معاونان منتصب وزیر علی ماجدی بود که ترجیح داد وزارت نفت را ترک کند. روایات بسیاری از خداحافظی وی با نفت شنیده شد، از اختلاف مبنایی با زنگنه تا درخواست ظریف برای حضور وی در وزارت امور خارجه.

پس از وی سید عماد حسینی از سمت خود استعفا داد تا برای نمایندگی مردم قروه در مجلس، جامه معاونت وزیر را از تن بیرون کند. مدیر جوانی که در دوران مسعود میرکاظمی، انتقادات بسیاری از وی داشت و حالا با زنگنه رفاقت می کند.

اصلی ترین  چهره جدا شده از وزارت نفت، منصور معظمی است؛ معاون سابق زنگنه در برنامه ریزی که ترجیح داد دیگر مرئوس نباشد. معظمی در دوران زنگنه نخست، با وی دچار اختلاف شدیدی شد و ترجیح داد از حضور در نفت صرف نظر کند. صادق خرازی به وی پیشنهاد کرد سفیر شود و سفیر هم شد؛ سفیر ایران در برزیل. پس از نامهربانی های دولت دهم، معظمی به موسسه مطالعات بین المللی انرژی رفت و در دولت یازدهم با حکم زنگنه به معاونت برنامه ریزی منصوب شد. او هم پس از دو سال و نیم ترجیح داد استعفا بدهد و فعالیت های خود را در اتاق بازرگانی پی بگیرد.

عباس شعری مفدم هم پس از چند ماه کشمکش بر سر ماندن یا رفتنش، از پتروشیمی رفت تا چهارمین معاون وزیری باشد که نتوانست با زنگنه کنار بیاید. شعری مقدم از همان بدو ورود به ساختمان پتروشیمی، بیشتر با نعمت زاده هماهنگ بود تا با زنگنه. او هم رفت تا وزیر نفت 4 نفر از منتصبان خود را از دست رفته ببیند. زنگنه می گوید دستش خالی است و کسی حاضر نیست به وی کمک کند. حالا او در شرایط سختی قرار دارد. هنوز یک سال و نیم تا پایان دولت باقی مانده است و 4 معاون به پایانش نرسیدند. 4 معاونی که با حکم  شیخ الوزرا معاون شده بودند! حالا وزیر کرمانشاهی رکوردار است، رکوردار در از دست دادن منتصبان خود.

در کنار این اسامی، استعفای چندی پیش یکی دیگر از معاونان کلیدی وی را نیز نباید از یاد برد که دیگر قصد ندارد استعفا بدهد.در کنار این اسامی، نام هوشنگ ایزدی را نباید فراموش کرد که از خود زنگنه حکم گرفت و پس از دو سال از ریاست سازمان حراست نفت استعفا داد.

حالا پرسش اصلی آن است که آیا کار با زنگنه سخت شده است؟ او تغییری نکرده است؟ انتظارات عجیب دارد؟ و یا هر سوال دیگری که مخاطبان خود به خوبی از آنها آگاهند...

حتما یک جای کار می لنگد

 
دوشنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۴ ساعت ۰۷:۱۷
کد مطلب: 11938
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *


اصلاحات
Iran, Islamic Republic of
جناب آقای زنگنه با سلام, می گویید دست شما خالی است ولی عقل و فکر شما که خالی نشده و شما همچنان شیخ الوزرا هستید. شعار روی کار آمدن ژنرال ها متاسفانه جواب عکس داده و انتصابات بلای جان مدیریت شما و وزارت نفت شده است. درست است زیر مجموعه باید مطیع و گوش به فرمان باشد ولی خودتان یک شخص عاقل را مشخص کنید تا منصوبین شما و شرکتهای آنان را بررسی کند و اگر به صداقت گزارش تهیه شود خواهید دید که واقعاً پیشرفتی رو به رشد نداشته و نداریم و شرلیط هروز بدتر از روز قبل می شود. به هر حال مزید اطلاع شرکت ملی نفت به محل باند بازی و لابی گری تبدیل شده که اگر تصمیم عاجل و جدی گرفته نشود ژنرال های شما گوشت شما را خورده و استخوانتان را نیز خرد می کنند و شما در مقابل این مجموعه و خدای خود مسئولید. موفق باشید
روشنگر
Iran, Islamic Republic of
هیچ جای کار نمی لنگه بلکه اقدامات و ذهنیت شیخ الژنرال داره می لنگه
باقیات صالحات آقای زنگنه در بریدن نون قشر زحمتکش و بدبخت کارمند و کارگر و قدرناشناسی و ناسپاسی ایشون از حمایتهای پرسنل صنعت نفت در لحظه اخذ رای اعتماد از مجلس و عدم وفاداری به شعارها و برنامه هاشون باعث شده خیلی از پرسنل برای استعفا/استیضاح یا برکناری ایشون لحظه شماری کنند.
ایشون بیشتر وزیر باشگاه نفت و نیرو هستند تا وزیر نفت-ملی شدۀ- ایران!
البته با اجرای قراردادهای آی پی سی کم کم روز ملی شدن صنعت نفت هم از تقویم حذف و احتمالاً روز تکنوکرات به مناسبتها اضافه می شود.
يكي از كاركنان پتروشيمي در ماهشهر
Iran, Islamic Republic of
متاسفانه جناب زنگنه در مقابل زير مجموعه ي خود از صدر تا ذيل ايستاده و بايد گفت : " او بر خلاف ادعاهاي رنگينش در روز راي اعتماد ، از نظر مجموعه ي كاركنان صنعت عظيم نفت مردود است و بايد از اين لحاظ جناب روحاني وي را سرزنش كند !
او مجموعه ي خدوم و زحمت كش نفت را بسان تجهيزات سبك و سنگين اين صنعت مي داند و معتقد است براحتي مي تواند براي هر يك از كاركنان نفت ، جايگزيني ارزان بيابد . غافل از اين كه روح نخوت و بي انگيزگي سرتاسر مجموعه هاي خرد و كلان نفتي را گرفته و وزيري كه آمده بود تا با تدابيرش ! از خروج متخصصان نفتي از كشور جلوگيري كند همچون كاتاليستي موثر در حال سرعت بخشيدن به اين بلا است !
براي زنگنه مدير يا كارمند فرقي ندارد او به هيچ يك نمي انديشد ! "
كمالي
Iran, Islamic Republic of
هر خانمي ديگري هم پيدا بشه و جايگزين مدير عامل فعلي پالايش و پخش بشه موفق تر عمل خواهد كرد.
یک ایرانی
Iran, Islamic Republic of
اقای زنگنه بجای این همه تغییرات و انتصاب اگر خودش را شیخ الوزرا می نامد و با سابقه و تجربه وزارت نبایستی این همه تغییرات را در معاونت ها و مدیریت ها اعمال می نمود معاونین پتروشیمی و گاز و برنامه ریزی و نفت و مهندسی و مدیریت های ستادی و شرکت ها مگر از کره دیگری امده بودند که می بایست همه عوض شوند مگر همه انها وزارت نفتی نبودند تعداد اندکی از سایر مراکز امده بودند که پایان ماموریت شدند و برگشتند مگر خود زنگنه از جهاد و نیرو و... به نفت نیرو نیاورد ه بود که در دولت گذشته بودند و اکنون هم هستند این اقا تعدادی باز نشسته فرتوت و بی انگیزه را به مسئولیت گمارد که حالا اشتباه خودش را درک نموده است با این افراد بی انگیزه و پیر ره به ترکستان خواهد برد باید در سال جدید با انتصاب افراد متخصص جوان و با انگیزه و کوشا در مدت باقی ماند ه وزارتش چرخ اقتصاد پیشران کشور را از زنگ زده گی خارج و فعال نماید تا مشکلات رفع گردد شرکت نفت ( پاک نژاد / منوچهری / اوجی ) شرکت گاز (اوجی / رمضانی / فکور / اصولی) شرکت پالایش و پخش( عامری / شهنازی زاده) فلات قاره( پاک نژآد / گلپایگانی / زیرک چیان ) .و خیلی افراد جوان تر و با استعداد تر اقای زنگنه ماهی را هر وقت از اب بگیری تازه است به فکر تغییرات غیر سیاسی باش
محمدی
Iran, Islamic Republic of
اره کسی نیست که کمک کنه نفت رو بفروشن از حقوق کاکنان نفت بکاهن برای جبران جریمه کرسنت ..کسی نیست تو این کار شریکش بشه شیخ الوزرا دیگه دستت جایی بند نیست
فقط داره به کاکنان ظلم میکنه
داره تنتقام میگیره
کاکنان نفت صبری دارند که لبریز شده فقط یک اعتصاب کافی ست که ابروی وزیر و همه مسئولان بره