به گزارش «
ميزنفت» ،حمید بورد؛ رئیس دومین کنگره حفاری ایران در گفت و گو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی شرکت ملی نفت ایران با اشاره به برگزاری نخستین کنگره حفاری ایران در اهواز در اردیبهشت ماه سال ۱۳۸۷، گفت: دومین کنگره نیز با مشارکت شرکت های تابعه، بخش خصوصی و همکاری پژوهشگاه صنعت نفت طی دو روز متوالی در مرکز همایش های بین المللی این پژوهشگاه برگزار می شود.
به گفته وی، در این رویداد ملی که با حضور فعال مدیران، اساتید، کارشناسان، نخبگان و صاحبنظران صنعت نفت و صنعت حفاری برگزار می شود، افزون بر ارائه مقالات منتخب از میان ۲۸۰ مقاله ارائه شده به کنگره و همچنین پوستر، ۱۱ پنل تخصصی و ۲ پنل مدیریتی با مدیریت رکن الدین جوادی؛ مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران و محمد جواد عاصمی پور؛ مدیر با سابقه صنعت نفت، برگزار می شود.
بورد محورهای دومین کنگره حفاری ایران را شامل مهندسی حفاری، عملیات حفاری، مشکلات حفاری، ایمنی، حفاظت و محیط زیست، خدمات حفاری، دستگاه ها و تجهیزات حفاری، زمین شناسی و مهندسی مخازن حین حفاری برشمرد و از تمام کارشناسان، متخصصان و علاقه مندان صنایع بالادستی و صنعت حفاری دعوت کرد که در این کنگره شرکت کنند.
رئیس دومین کنگره حفاری ایران اظهار امیدواری کرد که با برگزاری این کنگره و ارائه تازه ترین مطالب عملی، بتوان موجبات ارتقا سطح علمی حفاری در کشور را فراهم آورد.
وی افزود: در این کنگره حفاری افزون بر کارشناسان داخلی، کارشناسانی نیز از کشورهای آذربایجان، مصر، اتریش، آلمان و کانادا حضور دارند.
بورد دستیابی به ذخایر جدید هیدروکربوری و کشف و شناسایی منابع جدید و حتی غیرمتعارف را مستلزم داشتن نگاه ویژه به صنایع مادر از جمله اکتشاف و به ویژه حفاری دانست و گفت: در واقع سرعت توسعه در صنایع نفت و گاز بیش از آنچه تصور میشود به صنعت حفاری به عنوان کلیدی برای رسیدن به اقتصاد توسعه یافته وابسته است.
وی برگزاری ادواری کنگره حفاری را از آن نظر که موجبات تبادل نظر و آراء متخصصان را فراهم می کند، مثبت و موثر ارزیابی کرد و افزود: در واقع حفاری، نخستین حلقه از زنجیره تولید نفت و گاز است که به تجربه بالا و استفاده از توان متخصصان فن و به روز این حوزه نیاز دارد.