به گزارش
ميزنفت ، در حالی که به دنبال اعتصاب کارکنان بخش انرژی کویت، شرکت نفت دولتی این کشور اقدامات اضطراری را به اجرا گذاشته است، تولید نفت کویت 60 درصد کاهش یافته و پالایشگاه های این کشور حجم فعالیت های خود را کاهش داده اند.
به گفته سعد العظمی، معاون مدیر امور مالی و سخنگوی شرکت کویت اویل در اظهارنظرهایی که در اینستاگرام و تویتر منتشر کرد گفت، تولید نفت کویت روز یکشنبه به 1.1 میلیون بشکه در روز کاهش یافت. کویت در ماه مارس روزانه 2.81 میلیون بشکه نفت تولید کرد.
وی در تویتر نوشت، شرکت کویت پترولیوم، شرکت مادر کویت اویل و دیگر واحدهای عملیاتی، به عرضه سوخت به بازار داخلی ادامه خواهند داد و می توانند تقاضای مشتریان بین المللی برای صادرات را تامین کنند.
افزایش تولید کشورهای عضو اوپک و مازاد عرضه از سوی دیگر کشورهای تولید کننده موجب افت قیمت جهانی نفت شده است. کویت در ماه گذشته میلادی روزانه 2.81 میلیون بکشه نفت تولید کرد و چهارمین تولید کننده بزرگ عضو اوپک بود.
ادوارد بل، تحلیلگر بازار نفت در بانک ان بی دی امارات گفت، افت تولید نفت امارات «کاملا یک غافلگیر کننده است» وی افزود: «این مازاد عرضه را جبران خواهد کرد. احتمالا فردا شاهد روندی افزایشی در قیمت نفت خواهیم بود.»
وزرای نفت کشورهای تولید کننده نفت از جمله عربستان و روسیه امروز در دوحه دور هم جمع شده اند تا درباره فریز نفتی و ترمیم قیمت ها به بحث و تبادل نظر بپردازند. قیمت نفت برنت در پایان معاملات روز جمعه به 43 دلار و 10 سنت رسید و از زمانی که اولین بار پیشنهاد فریز نفتی مطرح شده، رشدی حدودا 25 درصدی را تجربه کرد.
منبع : تسنیم