به گزارش
ميزنفت ،پس از بی نتیجه ماندن لابی پتروشیمی های گازی برای کاهش نرخ خوراک پتروشیمی با وجود مبهم بودن وضعیت نهایی قیمت گاز، شرکت های پتروشیمی با بازیگردانی محمدرضا نعمت ازده وزیر صنعت، معدن و تجارت همچنان از لزوم خروج محصولات پتروشیمی از بورس کالا دفاع می کنند.
برخی صاحیان صنایع پتروشمیی که حالا سود خود را در بیرون بورس جستجو می کنند از هیچ تلاشی برای خروج از بورس کالا مضایقه نمیی کنند. وزیر صنعت که رسانه های همراه وی را «پدر صنعت» می نامند، شب و روز و روز و شب از مضرات بورس کالا می گوید؛ ذکر شبانه روزی نعمت زاده بر این ترجیع بند گفته می شود. اما در مقابل دولت تصمیم خود را گرفته است؛ پاستور رای بر ماندن محصولات پتروشیمی در خیابان طالقانی داده است اما با این وجود تلاش ها همچنان ادامه دارد. عباس شعری مقدم یار غار نعمت زاده البته در این بین حق را به نعمت زاده می دهد در حالی که خروج از بورس کالا، نتیجه ای جز افزایش چشمگیر فعالیت های دلالی ندارد ولی وی سعی دارد در بازی نعمت زاده و زنگنه، هوای پدر صنعت را داشته باشد ولو در سکوت رسانه ای.وی در جدید ترین اظهار نظر خود می گوید:«شعری مقدم در پاسخ به این که دولت نسبت به فروش محصولات پتروشیمی خارج از بورس کالا مخالف است گفت:«نظر من این است و کاری به دولت ندارم. این نظر تخصصی من است؛ چون به من مراجعه کردند و با من درد و دل کردند و از نظر من منطقی است و نظر آقای نعمت زاده نیز درست است»
چندی پیش بیش بود که سایت الف در گزارشی از رابطه پتروشیمیایی وزیر صنعت با شعری مقدم نوشت و گزارش داد: وی از شرکای مهم نعمت زاده در شرکت های تو در توی خصوصی است .شعری مقدم پس از استقرار دولت جدید بعنوان مدیر عامل شرکت پتروشیمی منصوب شد و در شرکت های مهندس نعمت زاده به اسامی شرکت تولید برق دژبل انرژیبا به شماره ثبت ۴۲۶۰۴۹ – شرکت توسعه صنعت نعمت به شماره ثبت ۴۰۸۱۲۵ شرکت توسعه پترو شیمیایی ساحل دریا به شماره ثبت ۴۲۶۵۸۲ – شرکت سرمایه گذاری سیر اف انرژی به شماره ثبت ۸۷۲ در شهرستان دیر استان بوشهر – شرکت برق انرژی پاینده جم به شماره ثبت ۴۳۲۴۴۵ – شرکت پلیمری پویا جم به شماره ۴۳۳۷۳۷ و شرکت پترو ایمن نعمت به شماره ۴۳۶۶۵۱ حضور داشته و ظاهراً بر اساس سایت روزنامه رسمی جمهوری اسلامی ، هنوز نیز از این شرکت ها خارج نشده است.
اکنون جای این سوال باقی است که آیا وزیری که در بیش از ۱۸ شرکت خصوصی طی چهار سال فعالیت داشته است ، چرا باید شریک خود را در شرکت های خصوصی به عنوان قائم مقام خود منصوب کند و دیگر شرکت او نیز مدیر عامل شرکت پتروشیمی ایران شود؟