۱
باشگاه نفت و نیرو از نگاهی دیگر

درباره فتحی نژاد و ثقفیان

وی در دوران نخست صدارت زنگنه رئیس ستاد وزارت نفت بوده است و در فتنه 88 جزو بازداشت شدگان بود. فتحی نژاد که حالا بدون هیچ صدایی فعالیت های خود را در نفت سامان داده است در صدد است از طریق شرکت خصوصی خود قدم های بلندتری در واردات تجهیزات نفتی بردارد.
درباره فتحی نژاد و ثقفیان
به گزارش ميزنفت ٬ شفاف نوشت:

باشگاه نفت و نیرو محلی است برای گردهمایی مدیران اصلاح طلب نفتی. عدم حضور حتی یک چهره اصولگرا در این باشگاه نشان می دهد که این باشگاه برنامه بزرگی در سر دارد. این باشگاه که موازی با وزارت نفت به فعالیت های خود می پردازد همایش برگزار میکند، وزیر نفت را با خود می بیند و با حمایت های بی دریغ وزیر نفت، علی لاریجانی را به عنوان سخنران پایانی همایش خود دعوت می کند.

مدیریت این باشگاه به جوانی کم سن و سال به نام آیدین ختلان سپرده شده است؛ دانشجوی بیژن نامدار زنگنه که معدن خوانده است اما دستیار ویژه زنگنه در وزارت نفت و همه کاره باشگاه نفت و نیرو است. او باشگاه نفت و نیرو را راهبری می کند و با توجه به نزدیکی اش به زنگنه، در حال حکمفرمایی در این باشگاه است.

اما در میان همه اعضای اصلی و تیم رهبری این نهاد به اصطلاح خصوصی نام چند مدیر بیش از سایرین خودنمایی می کند که سوابق درخشانی به لحاظ سیاسی در کشور ندارند.


*اردشیر فتحی نژاد
وی در دوران نخست صدارت زنگنه رئیس ستاد وزارت نفت بوده است و در فتنه 88 جزو بازداشت شدگان بود. فتحی نژاد که حالا بدون هیچ صدایی فعالیت های خود را در نفت سامان داده است در صدد است از طریق شرکت خصوصی خود قدم های بلندتری در واردات تجهیزات نفتی بردارد. وی از جمله افرادی بود که درغائله تحصن نمایندگان در مجلس ششم به حمایت از آن ها برخواست.


*فریدون ثقفیان
با رفتن وی از وزارت نفت، تقریبا از او خبر خاصی نبود تا زمانی که زنگنه دوباره به نفت برگشت. بازگشت زنگنه به نفت مصادف شد با رجعت چهره هایی همچون ثقفیان که او نیز مانند فتحی نژاد از متحصنان مجلس ششم حمایت کرده بود. زنگنه که در نفت حاکم شد برای وی حکم حضور در هیا رئیسه صندوق های بازنشستکی نفت را زد که صندوقی پر پول و پرحاشیه است. او هم اکنون عضو شورایعالی باشگاه نفت و نیرو نیز است.حضور وی در هیات رئیسه صندوق های بازنشتسگی صنعت نفت از احکام عجیبی بود که زنگنه برای یار خود صادر کرد. حواشی صندوق های بازنشستگی نفت طی هفته گذشته افزایش یافته است به طوری که هفته گذشته خبرگزای فارس گزارش مفصلی را در باره گاف بزرگ مدیریت این صندوق در فروش نفت منتشر کرد.


*ماجرای تحصن
بر اساس این گزارش، سال 82 تعدادی از نمایندگان مجلس ششم به بهانه رد صلاحیت ها و نظارت استصوابی شورای نگهبان دست به تحصن زده و قصد داشتند کشور را به بحران بکشانند. تعدادی از استانداران و معاونان وزرا نیز با استعفا و نامه های خود به رئیس جمهور وقت براندازان را یاری کردند. در میان مدیران ارشد نفت که در میان افراد حضور داشتند نام افراد مورد اشاره به چشم می خورد که حضور دوباره آن ها در فعالیت های نفتی و با چراغ سبز بیژن نامدار زنگنه قابل تامل است.هرچند که خود زنگنه در فتنه 88 تلویحا نظام را به تقلب در نتیجه انتخابات متهم کرده است اما حضور افرادی که اعتقادی به نظام ندارند و در آزمون های مختلف کشور مردود شده اند از جمله حاشیه های دور دوم وزارت زنگنه در نفت است.
يکشنبه ۴ بهمن ۱۳۹۴ ساعت ۱۳:۲۸
کد مطلب: 11682
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *