۰

بدبینی جدید موسسه آکسفورد به نفت ایران

مدیر موسسه مطالعات انرژی آکسفورد، ایران را مهمترین ابهام در زمینه میزان عرضه نفت اوپک به بازارهای جهانی توصیف کرد.
اوپک - عصر نفت
اوپک - عصر نفت
به گزارش ميزنفت ، پایگاه اینترنتی اطلاعات بازرگانی خاورمیانه در گزارشی به قلم مارک واتس نوشت: موسسه آکسفورد درباره توانایی تهران در افزایش سریع ظرفیت تولید نفتش ابراز بدبینی کرده است.

بسام فتوح مدیر موسسه مطالعات انرژی آکسفورد که در انگلیس مستقر است اعلام کرد ایران مهمترین بلاتکلیفی در زمینه پیش بینی ها درباره افزایش تولید نفت اوپک طی پنج سال آینده محسوب می شود زیرا تلاش می کند با پایان یافتن تحریم ها تولید و صادرات نفت خود را افزایش دهد.

فتوح در روز نوزدهم ماه نوامبر در نشست انرژی آپیکورپ Apicorp در بحرین اعلام کرد: «مهمترین ابهام ایران است.» او افزود در این باره خوش بین نیست که تهران بتواند تولید نفت خود را تا پایان سال دو هزار و شانزده به یک میلیون بشکه در روز افزایش دهد، آن گونه که وزیر نفت ایران و برخی تحلیل گران پیش بینی کرده اند.

بیژن نامدار زنگه پیش بینی کرده است تولید نفت ایران تا پایان سال دو هزار و پانزده با افزایش یک و نیم میلیون بشکه ای مواجه خواهد شد و بدین ترتیب تولید نفت ایران به چهار میلیون و دویست هزار بشکه خواهد رسید و ایران می تواند بار دیگر به دومین صادرکننده بزرگ نفت اوپک تبدیل شود.

فتوح گفت انتظار می رود تولید نفت عراق با افزایش قابل توجهی همراه شود اما نه در سطحی که در سال های اخیر شاهد آن بودیم. این در حالی است که عربستان سعودی احتمالا ظرفیت تولید دوازده میلیون و پانصد هزار بشکه ای خود در روز را حفظ کند که از این میزان دو میلیون بشکه در روز ظرفیت مازاد است.

او همچنین گفت عوامل ژئوپلتیکی نیز در دراز مدت بر این موضوع تأثیر گذار خواهند بود و بدین ترتیب پیش بینی ها در این باره دشوار خواهد شد.

فتوح گفت: «در دراز مدت، چشم انداز تولید نفت خاورمیانه مبهم است زیرا عوامل زیادی می توانند سبب محدود شدن احتمالی رشد تولید نفت در بسیاری از کشورها شود.» او افزود: «پایین بودن بهای نفت سبب به وجود آمدن فرصتی برای اجرای اصلاحاتی در زمینه بهای انرژی شده است. این اقدام برای کنترل رشد مصرف داخلی بسیار ضروری است.»




منبع: صدا و سیما
يکشنبه ۱ آذر ۱۳۹۴ ساعت ۱۰:۱۱
کد مطلب: 10523
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *